Sponsori Sponsori

Echipa secundă a CSU din Suceava a pierdut fotoliul de lider în Divizia A

CSU II din Suceava a pierdut derby-ul cu Politehnica Iași din etapa a VI-a a Diviziei A de handbal masculin cu scorul de 38-32.  

”Universitarii” suceveni, decimați înaintea acestei partide după ce jumătate din lotul echipei se afla în pregătire cu echipa națională de tineret în Egipt, a fost învinsă cu scorul de 38-32 de Politehnica Iași. Handbaliștii suceveni au ținut piept ieșenilor numai o repriză intrând la vestiare cu scorul de 18-18. În partea a doua a jocului, handbaliștii lui Bogdan Șoldănescu au cedat teren, iar ieșenii s-au desprins repede pe tabelă obținând astfel victoria după cele 60 de minute de joc.

CSU II din Suceava: Moldoveanu, Szasz (8 goluri), Roșu (5 goluri), Bruj (1 gol), Loic (5 goluri), Sîrghie, Vizitiu (2 goluri), Lesniuc (3 goluri), Focșăneanu (1 gol), Leonte, Dascălu (7 goluri).

Rezultate etapa a VI-a: 

  • CS Politehnica Iași – CSU din Suceava DivA, scor 38-32
  • CSU Galați – CSM Focșcani 2007 DivA, scor 30-29
  • AS HC Pietricica Neamț – CSM Vaslui DivA, scor 43-24
  • CSM Bacău DivA a stat în această rundă.

Clasament Divizia A – handbal masculin: 

CSU din Suceava DivA va evolua în runda următoare pe teren propriu în compania formației CSU Galați. Jocul este programat sâmbătă, 22 octombrie, începând cu ora 14:00, în sala Ion Creangă.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Politehnica Iași

Total
0
Shares
Related Posts