E prea mare pălăria Ligii a II-a pentru Bucovina Rădăuți?!

Bucovina Rădăuți a câștigat titlul de campioană a Seriei I a Ligii a III-a. Gruparea antrenată de profesorul Ovidiu Murariu își va juca prima carte în meciul tur din semifinale cu CSM Focșani, duel programat să se dispute, în deplasare, pe 22 mai. Reprezentanta județului Suceava a mai participat în această fază a competiției însă de fiecare dată a “clacat”. Acum, rădăuțenii sunt mai hotărâți ca niciodată să o “comită” și să facă ceea ce Foresta Suceava nu a fost în stare sezonul trecut. Numai că gruparea lui Murariu nu trebuie să repete greșelile “galben-verzilor” din finala cu Ceahlăul.

În cazul în care formația rădăuțeană reușește să treacă cu brio de CSM Focșani, o echipă a cărei valoare a lotului este similară cu cea a trupei lui Murariu, are toate șansele să întâlnească în finală campioana Seriei a II-a, Metalul Buzău, care pare să fie principala favorită la promovare. Favorită a fost și Foresta în dubla cu Ceahlăul, însă trupa lui Pustai a obținut atunci biletele către Liga a II-a.

Întrebările pe care și le pun microbiștii suceveni în aceste zile sunt “Ce va face Bucovina Rădăuți dacă va promova?” și “Va avea primăria bani să susțină echipa în liga secundă?”. Cert este că răspunsul la aceste întrebări le vom afla în curând. Performanța aduce în general și sponsori, iar dacă gruparea rădăuțeană reușește accederea în Liga a II-a cu siguranță situația financiară nu ar mai fi pusă sub semnul întrebării.

Dacă va reuși promovarea, gruparea din Rădăuți dă o palmă conducerii care a falimentat Foresta, dar și primăriei municipiului Suceava care a pus cruce clubului de pe Areni la jumătatea acestui sezon. Dar sucevenii vor ști când să-și ia revanșa față de aleșii locali care au reușit doar contra-performanțe sportive.

Vom trăi și vom vedea… Hai, Bucovina! Hai, Rădăuți!

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Știința Miroslava

Total
0
Shares
Related Posts