Două transferuri reușite de Foresta la finele săptămânii trecute

Tehnicianul Forestei, Petre Grigoraș va avea la antrenamentele de la începutul acestei săptămâni două nume noi.

Conducerea clubului Foresta Suceava a bătut palma la finele săptămânii trecute cu doi jucători U19. Haralambie Mociu evoluează pe postul de portar și are 18 ani, acesta vine de la Ripensia Timișoara, formație de Liga a II-a pentru care a bifat și 5 prezențe ca titular în acest sezon. Cea de-a doua noutate este atacantul Florin Burghele, un jucător în vârstă de 19 ani care vine de la Universitatea Cluj, o altă formație din eșalonul secund.

Haralambie Mociu, goalkeeper-ul de 18 ani a trecut pe la Academia Gheorghe Hagi şi pe la CS Medgidia. Mociu (18 ani) a plecat după doar jumătate de an de pe Bega, având cinci apariţii, ca integralist, pe parcursul primei părţi a campionatului. El a fost luat de ripensişti în urma unui trial, fiind venit de la Medgidia.

Florin Burghele este un alt produs al formației Sporting Vaslui, având totodată selecții și la reprezentativele de tineret ale naționalei României. Conform Transfermarkt, în acest sezon, Florin a bifat 6 prezențe în tricoul Universității Cluj pentru care a reușit să înscrie un gol. Site-ul de specialitate îi oferă o cotă de piață de 25.000 de euro.

Alături de cei doi, Foresta a reușit să-i mai transfere în această iarnă și pe: portarul Sebastian Bîlbă (Ozana Târgu Neamț), fundașii Simon Mandiuc (Juniorul Suceava) și Bogdan Balint (Politehnica Iași), mijlocașii Sebastian Nechita (Juniorul Suceava) și Cătălin Tacu (Progresul Frătauții Vechi).

La capitolul plecări, Auraș June, Ionuț Ailenei și Vasile Hagiu au părăsit Areniul în această iarnă.

Pe jucătorii antrenați de Petre Grigoraș, Bogdan Tudoreanu și Mihai Guriță îi așteaptă încă o săptămână cu antrenamente în localitate, urmând ca pe 3 februarie să plece în cantonamentul de la Câmpulung Moldovnesc.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts