Andrei Ostrovanu, învingător la puncte în gala Colosseum Tournament

Luptătorul de kick-boxing, Andrei Ostrovanu a debutat cu o victorie importantă în prima luptă din 2019, vineri seara la București în gala Colosseum Tournament.

Sportivul sucevean, Andrei Ostrovanu a reușit să câștige la puncte lupta cu Bogdan Shumarov, unul dintre campionii Bulgariei. Înaintea acestei lupte, tânărul sucevean l-a caracterizat pe bulgar ca fiind ”tehnic și agresiv”, însă era optimist că va obține victoria. Andrei Ostrovanu a luptat de această dată la categoria 71 de kilograme, cu patru mai puţin decât până acum.

Imediat după această luptă, Andrei a ținut să le mulțumească tuturor celor care au fost aproape de el și l-au susținut: 

Vineri seara am obținut o victorie la puncte în fata unui sportiv puternic❗️ O victorie importantă pentru care am muncit din greu. Le mulțumesc pe această cale antrenorului meu, Alin Bălașa, preparatorilor fizici Adrian Eusebio Brezovszky și Il’gam Abdulnasihov, colegilor de antrenament și întregii echipe Ayo Gym pentru susținerea mea în toată această perioadă de pregătire❗️ Am avut parte de o surpriză frumoasă din partea familiei și prietenilor mei care au venit la sala polivalentă să mă susțină și țin să le mulțumesc din suflet pentru efortul depus să fie alături de mine în sală❗️
Voi avea câteva zile de pauză, după care voi reîncepe antrenamentul și voi reveni cu noutăți despre următoarea luptă ce urmează să aibă loc în timp apropiat❗️
Nu în ultimul rând țin să mulțumesc sponsorului Safe Construcții Civile și Industriale pentru susținerea acordată încă de la începutul carierei mele!

Andrei a adăugat vineri seara încă un meci la profesioniști acumulând 38 de dueluri până în momentul de față, dintre care 31 de victorii, 6 înfrângeri și o luptă termiantă la egalitate.

Felicitări, Andrei! Toată Suceava este mândră de tine și te susținem indiferent de unde ne-am afla! Mult succes în continuare!

Total
0
Shares
Related Posts