Sponsori Sponsori

Andrei Ostrovanu învingător în gala Colosseum de la Ploiești

Suceveanul Andrei Ostrovanu își ridică moralul prin victoria obținută la Ploiești în gala Colosseum. 

Gala Colosseum Tournament a avut loc sâmbătă, 17 iunie 2017, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești. În gala aceasta au participat și câțiva dintre kick-boxerii momentului în România, nume cunoscute fiind Andrei Stoica, Benny Adegbuyi, dar și suceveanul Andrei Ostrovanu.

Andrei l-a înfruntat pe tânărul kick-boxer, Daniel Pattvean, unul dintre cei mai promițători tineri de kick-boxing din Româina. Fără a-i pune prea multe probleme, Andrei s-a concentrat mai bine, iar experiența și-a spus cuvântul, chiar dacă adversarul său s-a lăsat cu greu învins. Arbitrii acestei partide l-au desemnat pe Andrei învingător, iar de acum ceea ce-i rămâne suceveanului nostru este să pregătească pentru gala următoare la care va lua parte.

Andrei va lupta în China, la cea mai tare promoţie din Asia

În 2017, Andrei a mai avut până acum două meciuri. În primul, în Belgia, a câştigat prin K.O. cu Said Aamran, un marocan cu o experienţă mare în spate, iar în al doilea a pierdut la puncte în Amsterdam, tot cu un sportiv de origine marocană.

„Nivelul kickboxing-ului din Olanda este foarte ridicat, toţi luptătorii sunt extrem de buni şi foarte bine pregătiţi la orice categorie. Anul acesta pentru mine a fost unul full în pregătire, fiindcă am adus o schimbare în ceea ce priveşte cariera mea în kickboxing. Mă îndrept uşor către galele cele mai bune din lume, unde voi lupta cu sportivi de top, fiindcă doar aşa pot demonstra cât de bun sunt în ceea ce fac, iar prima competiţie va fi o gală China, la cea mai cunoscută şi tare promoţie din Asia. Vor urma gale şi lupte din ce în ce mai tari, fiindcă nivelul creşte şi, la fel, şi obiectivele mele, pe care sper să le realizez”, a explicat suceveanul Andrei Ostrovanu.

Total
0
Shares
Related Posts