Dorin Goian: ”Numai așa putem reduce pe cât posibil proporțiile dezastrului”

Fostul internațional român, Dorin Goian face apel la calm și își dorește ca românii să conștientizeze efectele pe care le poate avea Covid-19 dacă nu sunt respectate recomandările autorităților. Acesta a transmis pe o rețea de socializare și un mesaj prin care îndeamnă românii să dea dovadă de respect față de medici, dar și de cei toți care se luptă pentru a putea salva viețile omenești.

Dorin Goian: ”Mă doare când văd toate reacțiile negative la tot ce se întâmplă”

”Sunt născut și crescut în Suceava și mă doare când văd toate reacțiile negative la tot ce se întâmplă. Da…s-au făcut greșeli…știm cu toții asta, dar în loc să găsim vinovați sau să aruncăm cu noroi, mai bine am căuta soluții. În opinia mea trebuie testată toată lumea pentru a putea separa persoanele infectate de Covid-19 de cele sănătoase. Le separăm, stăm cu toții în carantină sau izolați și încercăm să reducem pe cât posibil proporțiile dezastrului. Tot mapamondul, toate țările, toate orașele, încetăm să mai producem avioane, mașini, rachete și ne concentrăm doar pe producția de teste (kituri) pentru depistarea Covid-19 și producția de echipamente de protecție (sunt o grămadă de fabrici, făbricuțe de confecții care nu au activitate acum). După ce stabilizăm situația medicală (ceea ce e cel mai important lucru acum), ne vom putea gândi mai limpezi la minte și la situația economică ce va urma.
Nu sunt expert în astfel de situații…e doar o părere a unui cetățean îngrijorat, speriat…și care (ca mulți alții) își dorește soluții de rezolvare.”, a fost mesajul postat pe o rețea de socializare de către Dorin Goian. 

Până astăzi, 25 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 906 cazuri de persoane infectate cu virusul Covid-19.

 

Articol scris de: Adrian Negru

 

Total
0
Shares
Related Posts