Doar cinci achiziții anunțate deocamdată de clubul Foresta Suceava

Foresta Suceava se reunește, luni, 23 ianuarie, și așteaptă doar cinci jucători la reunire pentru partea a doua a campionatului. 

Deși perioada de mercato nu s-a încheiat, tehnicianul Dorin Goian va lucra cu patru jucători care au mai îmbrăcat în trecut tricoul galben-verzilor. Singura noutate este fundașul Ștefan Cană, împrumutat de la FCSB până în vară. În rest, conducerea ”galben-verzilor” a ajuns la o înțelegere cu portarul Daniel Zvoronciuc (Dante Botoșani), mijlocașii Valentin Hagiu (Rapid Brodoc) și Sebastian Nechita (Dante Botoșani) și atacantul Robert Martin (Șomuz Fălticeni) care revin pe Areni. Conducerea clubului sucevean speră ca până la startul campionatului să aducă fotbaliști și pe alte posturi pentru a crea concurență, iar Goe să mizeze pe un lot numeros.

În altă ordine de idei, în Seria I, nu au fost făcute transferuri spectaculoase, cert este că ”galben-verzii” sunt principalii favoriți în câștigarea Seriei și participarea la barajul de promovare în Liga a II-a. Nici liderul Seriei a II-a, CSM Râmnicu Sărat nu s-a întărit foarte mult, însă elevii lui Marius Tîrîlă și-a programat nu mai puțin de 10 partide amicale.

Foresta Suceava și-a programat 7 teste în compania:

  • 3 februarie – Politehnica Iași
  • 11 februarie – Gloria Bistrița
  • 18 februarie și 1 martie – Șomuz Fălticeni
  • 22 februarie – Aerostar Bacău
  • 25 februarie – Rapid Brodoc
  • 4 martie – Bucovina Rădăuți.

Trupa lui Goe va relua campionatul pe 11 martie 2023 atunci când va primi vizita Ceahlăului Piatra Neamț în etapa cu numărul 16.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Fanatik

Total
0
Shares
Related Posts