Denisa Kore a devenit vicecampioană națională indoor la proba de 400 metri

Sala de Atletism din Bacău a fost gazda etapei finale a Campionatelor Naționale U16, care s-a desfășurat pe 18 și 19 martie. La competiție a participat și o delegație a Clubului Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei, care s-a întors acasă cu o medalie de argint și două medalii de bronz.

Denisa Kore a fost vedeta echipei CSM Dorna Vatra-Dornei, reușind să obțină medalia de vicecampion național în proba de 400m și medalia de bronz în proba de 800m. De asemenea, Ruben Iliuță Isopel a câștigat medalia de bronz în proba de 60m garduri și a fost foarte aproape de a obține o medalie și în proba de înălțime, clasându-se pe locul 4.

Antrenorul Cristian Prâsneac a declarat că este foarte încântat de evoluția sportivilor săi, în special pentru că el nu a putut fi prezent la competiție din cauza altor obligații. El a mărturisit că sportivii au fost foarte serioși și au ascultat cu atenție planul de antrenament, iar rezultatele au venit ca urmare a muncii lor și a dorinței lor de a performa. Cristian Prâsneac a dorit să mulțumească și conducerii clubului CSM Dorna Vatra-Dornei pentru sprijinul acordat în dezvoltarea sportivilor.

Performanța obținută de sportivii CSM Dorna Vatra-Dornei la Campionatele Naționale U16 este o dovadă a talentului și a dăruirii acestora pentru sportul pe care îl practică.

Total
0
Shares
Related Posts