Aurul tot mai aproape de Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava

Echipa Universității ”Ștefan cel Mare” se află la un meci distanță de a deveni cea mai bună formație universitară de handbal din Europa. 

Jucătorii antrenați de Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei și-au asiugrat cel puțin medalia de argint după victoria din semifinalele Campionatului European Universitar de handbal masculin de la Lodz din Polonia. Echipa Universității ”Ștefan cel Mare” din Suceava a trecut în semifinale de Universitatea din Minho (Portugalia) cu scorul de 34-29 după ce la pauză sucevenii conduceau cu 16-14.

Reușitele formației sucevene au fost semnate de: Tîrzioru (12), Loic (5), Lazurcă (4), Ștefan (4), Lupu (3), Dascălu (3), I. Roșu (2), Urdă (1).

Universitatea „Ștefan cel Mare” mizează la Jocurile Europene Universitare pe următorii jucători: Darius Makaria, Ionuț Andreescu – Adrian Tîrzioru (căpitan), Claudiu Lazurcă, Leonard Ștefan, George Mihalcea, Iulian Roșu, Pavel Loic, Cosmin Lupu, Alexandru Bologa, Adrian Urdă și Alex Dascălu.

În marea finală, Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava o va întâlni pe Universitatea Granada din Spania, formație împotriva căreia a evoluat și grupele competiției și pe care a învins-o cu scorul de 35-25. Meciul este programat sâmbătă, 30 iulie, începând cu ora 20:30.

Total
0
Shares
Related Posts