Daniel Manolea, un fotbalist talentat al formației LPS Suceava s-a stins într-un accident de mașină

Daniel Manolea (19 ani) era legitimat la Liceul cu Program Sportiv Suceava și era un tânăr fotbalist de perspectivă care aștepta să susțină examenul de bacalaureat în scurt timp. 

Acesta și-a pierdut viața în urma unui accident rutier extrem de grav produs pe drumul E70, între Văceni și Vitănești, transmite Poliția Teleorman.

În același accident și-au pierdut viața încă două persoane, iar o alta se află în stare foarte gravă. Printre victimele acestui tragic accident a fost și tatăl lui Daniel Manolea, care potrivit unor surse atât tânărul fotbalist cât și tatăl său se aflau într-o autospecială de marfă.

Trei autoturisme au fost implicate în evenimentul rutier, iar din primele date conducătorul unui autoturism ar fi ieșit din coloană și a intrat în coliziune frontală cu o autospecială.

Traficul a fost blocat în zona în care s-a produs evenimentul rutier, iar oamenii legii fac cercetări penru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs tragedia

Spre locul accidentului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Alexandria, cu o mașină de stingere, o descarcerare și două ambulanțe SMURD, iar Serviciul  de Ambulanță cu trei echipaje medicale.

Pe rețelele de socializare prietenii, dar și profesorii Liceului cu Program Sportiv deplâng moartea lui Daniel Manolea care s-a stins la o vârstă fragedă.

”Liceul cu Program Sportiv Suceava deplânge moartea unui tânăr care în zilele următoare urma să susțină examenul de Bacalaureat. Rămâi fără cuvinte la aflarea unei vești atât de triste. Un tânăr, căruia moartea i-a frânt aripile. Avea toată viața înainte, un copil cuminte, în putere de care ne vom aminti probabil la fiecare sfârșit de an școlar. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Daniel, vei rămâne mereu în memoria noastră!”, a scris profesorul Ovidiu Murariu. 

Daniel a murit mult prea devreme, iar trecerea lui în neființă lasă urme adânci printre cei dragi. Dumnezeu să te ierte, suflet nevinovat!

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts