Sponsori Sponsori

Curs arbitri de fotbal

Asociația Județeană de Fotbal Suceava organizează cursuri de arbitri de fotbal (băieți și fete).  

Lotul județean de arbitri de fotbal este format în prezent din 50 de membri. Numărul acestora este însă insuficient pentru a putea face față în toate competițiile în care sunt angrenați, precum Liga a IV-a, Liga a V-a, campionatele de juniori Under 15, 13 și 11 sau Cupa României. De aceea, Comisia Județeană de Arbitri, împreună cu Asociația Județeană de Fotbal, și-a propus să revigoreze această activitate prin insuflarea de sânge proaspăt. În acest sens, zilnic între orele 9-13 se fac înscrieri la sediul AJF (poarta 1 stadion Areni) și sunt așteptați cât mai mulți tineri iubitori ai fotbalului, atât băieți, cât și fete, cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani, care au disponibilitate pentru efort fizic.

„Sper ca inițiativa noastră să fie încununată de succes, pentru că este necesară o sporire a numărului de arbitri din județ. Tinerii care se vor îndrepta spre noi vor avea ocazia să intre într-un colectiv unit și dornic de afirmare. Beneficiile pot fi și financiare, în condițiile în care baremurile de arbitraj din Suceava sunt sensibil mai mari în raport cu celelalte județe ale Moldovei. Oricum, câștigurile cu adevărat importante pot veni odată cu promovarea în carieră, știut fiind că, la nivelul eșaloanelor superioare, activitatea din arbitraj este foarte bine remunerată. Pentru un tânăr din ziua de astăzi, arbitrajul poate constitui o alternativă plăcută de a face sport, de a socializa și de a și câștiga un ban de buzunar, aspecte care pot aduce reale satisfacții aplicanților și îi pot ajuta în dezvoltarea personală”, a declarat Andrei Pișta, președintele Comisiei Județene de Arbitri.

Persoanele interesate de acest subiect pot obține mai multe informații la numărele de telefon 0740.961.788 (Andrei Pișta – Suceava), 0758.644.763 (Alex Blanariu – Fălticeni), 0744.566.334 (Ilie Zubaș – Rădăuți).

Total
0
Shares
Related Posts