Au început înscrierile pentru cea de-a XI-a ediție a Ligii Companiilor

Au început înscrierile pentru cea de-a XI-a ediție a Ligii Companiilor Suceava, o competiție de fotbal pe teren redus destinată societăților comerciale din județul Suceava. Competiția își propune să ofere angajaților din diverse medii profesionale ocazia de a juca fotbal de plăcere și de a socializa cu colegii lor, dar și cu reprezentanții altor companii.

Printre principalele caracteristici ale competiției se numără o arenă ultramodernă, cu gazon sintetic de ultimă generație și arbitri profesioniști. De asemenea, programarea meciurilor este flexibilă, astfel încât acestea pot avea loc în timpul săptămânii sau în weekend, în funcție de disponibilitatea echipelor. Competiția beneficiază și de o mediatizare constantă și diversificată în presă.

Primele zece ediții ale Ligii Companiilor Suceava au fost un real succes, reprezentanții unui număr impresionant de societăți comerciale și entități juridice din diverse domenii de activitate din județul Suceava luând parte cu entuziasm la competiție. Printre companiile care au participat la edițiile anterioare se numără AD Auto Total, Albertino, Apărătorii, Auchan, Autogray, ASSIST Software, Avastar, Carrefour, Celestin, Civica, Comtransport, Conbucovina, Dedeman, Delgaz Grid, Ecuator, Egger, Expertware, Euro Est Group, Fan Courier, Fides, Global Design, GLS, Grupul de Distribuție ETA, Impo Construct, Inter Conti, ISU Suceava, Lidl, Management Account, Mateo Rustic, MIND Software, Mihu Acoperișuri, MSA Group, Mușatinii, Next Auto Green, Norocel, Poliția, Poliția de Frontieră, Primagra, Prodalcom, Proiect AIC, Radburg Center, Railex, Rocast Nord, Rovalstone, Safesteel, Sănătatea, Simba, Sidem, NGGS, Taco Loco, Tim Group, Trecătorul, Trutzi, Valexin, Versus, Vigo sau Winners CDC.

Ediția a XI-a a Ligii Companiilor Suceava va debuta în prima parte a lunii mai și se va desfășura în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, Asociația Județeană Sportul pentru Toți și Asociația Județeană de Fotbal Suceava. Competiția este afiliată la întrecerea națională cu același nume, care activează sub egida Asociației Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori din România și care are colaborări în București și în mai multe județe din țară.

Gazda competiției este Civica Sport Center, din Șcheia, iar pentru detalii suplimentare și înscrieri, societățile comerciale din județul Suceava sunt invitate să apeleze numărul de telefon 0740.786.444 sau să lase un mesaj pe pagina de Facebook Liga Companiilor Suceava. Înscrierile se fac în perioada imediat următoare, astfel că companiile interesate sunt îndemnate să se grăbească pentru a-și asigura un loc în competiție.

Total
0
Shares
Related Posts