Sponsori Sponsori

Cupa Ion Nistor se pregătește de o nouă ediție cu premii consistente

Cel mai tare turneu de minifotbal din zona Moldovei și Bucovinei ajunge în acest an la a treia ediție.

După succesul răsunător avut în anii precedenți, Cupa ”Ion Nistor” aduce în acest an în atenția iubitorilor sportului rege ceva cu totul și cu totul special, competiția va avea în premieră 32 de echipe participante.

Turneul ce va debuta pe data de 10 august 2023 și se va încheia în data de 13 august 2023, va avea la start echipe titrate din toate zonele României, acest aspect ridicând cu mult nivelul competiției. Ca și în anii trecuți, premiile vor fi pe măsură, regina turneului va primi suma de 12.000 de lei, vicecampioana 6.000 de lei, în timp ce echipa clasată pe poziția a treia va încasa suma de 3.000 de lei. Premiile individuale vor fi și ele atractive, organizatorii pregătind și în acest an surprize plăcute pentru participanți.

Vă reamintim, câștigătoarea ediției 2022 este Bucovina Bădeuți, urmată pe podium de Premier Iași și de echipa gazdă, Bucovina Vicov. Totodată turneul a ajuns și în atenția presei sportive din toată țară datorită modului extraordinar de organizare, dar și datorită spectacolului fotbalistic oferit de sportivi.

Înscrierea echipelor în competiție se face până la data de 5 august 2023 la număr de telefon: 0755.578.303 (Iosif)

Așadar, dacă ești pasionat de fotbal și vrei să savurezi momentele de spectacol fotbalistic oferit de cei mai talentați jucători de minifotbal din țară, nu rata Cupa ,,Ion Nistor” 2023. Evenimentul va avea loc într-un cadru spectaculos, în Bivolărie, la cea mai nouă bază sportivă din zonă și va aduce împreună pasionații de fotbal din toate colțurile României și nu numai.

 

Articol scris de: Cristian Ploșceac

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts