Rădăuțeanul Rayko „The Lion” Levițchi, primul român campion în Bare Knuckle Boxing

Rădăuțeanul Rayko „The Lion” Levițchi a scris istorie în lumea sporturilor de contact prin câștigarea titlului de campion al Angliei la Bare Knuckle Boxing. Lupta a avut loc în cea mai mare sală de evenimente din Londra, O2 Arena, unde publicul a fost martor la o confruntare incendiară între Levițchi și Jordan Topkins.

Bare Knuckle Boxing este un sport extrem de dur, cu o priză din ce în ce mai mare la public, în care luptătorii se confruntă fără mănuși și își folosesc doar mâinile goale pentru a-și doborî adversarul. În ciuda pericolelor implicite în acest sport, Levițchi a reușit să își pună în valoare experiența și antrenamentul prin intermediul cărora a obținut victoria meritată în fața lui Topkins.

Luptătorul bucovinean a intrat în ring cu un singur scop: să câștige titlul de campion al Angliei. Antrenat de Daniel Ungureanu la clubul Dragon Team Bucovina Rădăuți, Levițchi și-a dovedit curajul și abilitățile în luptă, reușind să își impună stilul și să controleze lupta încă din prima rundă.

În runda a III-a, Levițchi a reușit să-l afecteze grav pe Topkins prin schimburi dure de lovituri. Arbitrul de ring a fost nevoit să oprească lupta și să declare învingător pe Rădăuțeanul Levițchi prin TKO. Cu această victorie, Levițchi a devenit automat challenger la titlul mondial, ceea ce reprezintă o realizare impresionantă pentru un luptător român în acest sport extrem.

Antrenorul Daniel Ungureanu nu a ezitat să-și exprime mândria pentru Levițchi și pentru întreaga echipă de la Dragon Team Bucovina: „Suntem mândri de Rayko, pentru că a luptat cu tricolorul pe umeri și a reprezentat cu onoare România și clubul Dragon Team Bucovina. Este un luptător curajos, cu inimă mare, care poate face față în ring oricărei provocări”.

Rayko „The Lion” Levițchi a demonstrat că este unul dintre cei mai buni luptători din lumea sporturilor de contact și că poate face față cu brio în orice stil de luptă. Victoria lui impresionantă în fața lui Topkins la O2 Arena din Londra îl face pe Levițchi primul român campion în BKB, iar titlul mondial pare să fie următorul obiectiv în palmaresul său.

Total
0
Shares
Related Posts