”Cu mintea sănătoasă și cu braț puternic” o tabără cu caracter sportiv

În zilele de 6,7 și 8 septembrie va avea loc tabăra cu caracter sportiv ”Cum sana mente et brachio forti” în localitatea Tișăuți pe lunca râului Suceava. 

Asociația de airsoft A.S.A.B – Suceava, Asociația de tir sportiv cu arcul Extreme Sports – Suceava, Frăția Ortodoxă Sf. Mare Mc. Gheorghe prin Asociația Ajută Oameni și cu participarea Reduta – școala de supraviețuire organizează în zilele de 6,7 și 8 septembrie o tabără pentru adolescenți care vine să întregească prin conținutul ei practic educația și formarea caracterelor copiilor noștri, să ajute la găsirea reperelor, la preîntâmpinarea pericolelor și adicțiilor juvenile, să incite sufletul tânăr spre căutarea vocației și virtuților cardinale.

Vor fi organizate concursuri de cunoaștere și inițiere în: tirul cu arcul, airsoft, orientare și topografie, prim-ajutor, construirea unui adăpost, școala nodurilor, autoapărare, măsuri de urgență în cazului unui incendiu în spații închise, măsuri de prevenire și combatere ale consumului de droguri.

Tabăra se adresează tuturor celor cu vârsta de minim 13 ani.

Condițiile de participare și înscriere la telefon: 

  • Liviu Găină – 0756.903.189
  • Marius Lup – 0753.111.621
Total
0
Shares
Related Posts