CSM Satu Mare a produs surpriza. CSU Suceava învinsă fără drept de apel

CSU Suceava s-a văzut câștigătoare înainte de meciul cu CSM Satu Mare, iar după a suferit un șoc. 

”Universitarii” au pierdut cu scorul de 31-25, meciul pe care l-a disputat în deplasare în compania formației din Satu Mare. Aparent, înaintea partidei, statisticile o dădeau favorită pe formația antrenată de Adrian Chiruț, având în vedere faptul că adversarii echipei din Suceava aveau doar un singur punct la începutul acestui play-out. Dar încă o dată se dovedește că ”socoteala de acasă, nu se potrivește cu cea din târg”. CSU a avut șansa de a o egala pe Steaua București în clasament, însă calculele le-a fost date peste cap de acest rezultat.

În cealaltă partidă din play-out, CSM Făgăraș a învins-o cu scorul de 21-19 pe CSM Focșani, păstrând astfel distanța de 5 puncte dintre universitari și focșăneni.

În runda următoare, CSU va sta, perioadă în care Adrian Chiruț trebuie să remonteze echipa și să-i motiveze pe jucători pentru meciul pe care îl va disputa în runda a 7-a pe terenul celor de la CSM Focșani, unde va fi o adevărată finală. Echipa care va învinge în acel meci va fi favorită pentru a termina pe locul al doilea. Chiar și în cazul unui eșec, universitarii vor avea un joc mai puțin, iar Focșaniul va sta în runda a 8-a când este programată partida dintre CSU Suceava și Steaua București.

Clasamentul în urma rezultatelor înregistrate în această etapă: 

# Echipa MJ V E Î P
1. Steaua București 12 8 3 1 27
2. CSU Suceava 12 8 0 4 24
3. CSM Focșani 12 6 1 5 19
4. CSM Făgăraș 12 4 1 7 13
5. CSM Satu Mare 12 1 1 10 4
Total
0
Shares
Related Posts