CSU Suceava va participa la Cupa Municipiului în acest week-end

Handbaliștii suceveni numără zilele până la startul noii ediții de campionat în Liga Zimbrilor care va debuta pe data de 29 august.

„Universitarii” au deja o lună de când au reluat antrenamentele, iar pe lângă ședințele de pregătire fizică și tehnico-tactică, au disputat și patru meciuri test, toate în compania formației CSM Vaslui, înregistrând două victorii, o înfrângere și un rezultat de egalitate.

Gruparea suceveană va reveni la Vaslui la sfârșitul acestei săptămâni, acolo unde, în zilele de 14 și 15 august, va participa la Cupa Municipiului, alături de alte trei formații de Liga Națională, este vorba de HC Buzău, CSM Focșani și de echipa gazdă, antrenată de Gabriel Armanu.

Sâmbătă, de la ora 17.00, „alb-albaștrii” vor juca cu CSM Focșani, iar de la 19.00, CSM Vaslui se va confrunta cu HC Buzău. Duminică, de la ora 11.00 este programat meciul pentru locurile 3-4, finala mare urmând să se dispute de la ora 13.30.

„Alb-albaștrii” vor susține ultimele jocuri de pregătire din intersezon la Turda, pe 19 și 20 august, în compania formației locale, Potaissa.

Pe 29 august, în prima etapă a ediției de campionat 2021-2022 a Ligii Zimbrilor, CSU din Suceava va evolua pe terenul nou promovatei Universitatea Cluj.

Total
0
Shares
Related Posts