CSU Suceava va evolua direct la turneul final

Dacă în ceea ce privește sezonul fotbalistic în județul Suceava s-a încheiat în urma deciziei Federației Române de Fotbal, în ce ce privește sezonul handbalistic va continua. Într-o ședință online desfășurată în această săptămână, Consiliul de Administrație al FRH a votat o nouă variantă de finalizare a Diviziei A la handbal masculin, în urma căeria CSU Suceava va evolua direct la turneul final, programat pe 19 și 20 iunie.

Conform schemei, prima zi programează meciurile:

CSU Suceava – CSM Alexandria

Szejke Odorheiu Secuiesc – Unirea Sânnicolau Mare

CSM Medgidia – CSM Botoșani

CSM Oradea – Universitatea Cluj

A doua zi se vor confrunta câștigătoarele duelurilor

CSU Suceava – CSM Alexandria cu Szejke Odorheiu Secuiesc – Unirea Sânnicolau Mare

CSM Medgidia – CSM Botoșani cu CSM Oradea – Universitatea Cluj

Învingătoarele vor primi automat biletele pentru Liga Națională, în timp ce învinsele vor avea o ultimă șansă de promovare în cadrul barajului, programat între 28 și 30 iunie.

“Nu este o variantă care să ne convină pentru că ne regăsim pe aceeași jumătate de tablou cu două dintre cele mai puternice echipe din eșalonul secund, este vorba de Alexandria și Odorheiu Secuiesc. Suntem cu toții nerăbdători să reluăm activitatea, dar prelungirea stării de carantină la Suceava ne pune în imposibilitatea de a reîncepe antrenamentele la jumătatea lunii mai, în același timp cu contracandidatele noastre. Din acest punct de vedere suntem dezavantajați clar pentru că avem ca obiectiv promovarea”, a declarat antrenorul Adrian Chiruț.

Total
0
Shares
Related Posts