Sponsori Sponsori

Handbal feminin | LPS Suceava s-a clasat pe locul 3 la Turneul Final Speranțe Junioare 3

Handbalistele pregătite de profesorii Florin Ciubotariu și Iulian Dugan au obținut medalia de bronz în cadrul Turneului Final Speranțe Junioare 3. 

Sala ”Dumitru Bernicu” a Liceului cu Program Sportiv din Suceava a găzduit în perioada 25-29 mai Turneul Final Speranțe – Junioare 3 la handbal feminin. Evenimentul a reunit cele mai bune echipe din țară, iar printre echipele participante s-a aflat și formația Liceului cu Program Sportiv din Suceava. Handbalistele antrenate de profesorii Florin Ciubotariu și Iulian Dugan au avut un parcurs excelent până în semi-finale, acolo unde au întâlnit gruparea ProSport Focșani. Echipa vrânceană s-a impus cu scorul de 18-15 și s-a calificat în finala mare, în timp ce echipa suceveană a trebuit să lupte pentru locul 3 în finala mică.

Formația lui Ciubotariu și Dugan a reușit să câștige această fază a competiției și a obținut medalia de bronz. Handbalistele LPS-ului au dispus cu scorul de 22-20 în fața formației CS Câmpina.

Lotul LPS Suceava: Natalia Dumitraș, Amalia Cocîrlă, Teodora Coroamă – Andreea Codreanu, Lidia Antipenco, Ioana Bota, Daria Balan, Alisia Roman, Stefania Cunițchi, Alexandra Păduche, Diana Ivan, Ariana Râșca, Ayana Negru, Emily Solcan, Erato Chiriazic, Maria Gîtman, Iulia Ailenei, Alexia Petruneac, Ioana Balan și Ilinca Lahman. 

Rezultatele înregistrate de handbalistele sucevene: 

Grupe

  • ACS Dominicii Timișoara – LPS Suceava, scor 24-30
  • ACS Ștefan Birtalan București – LPS Suceava, scor 28-31
  • LPS Suceava – CSS Odorheiu Secuiesc, scor 30-24

Semi-finală

  • LPS Suceava – ProSport Focșani, scor 15-18

Finala mică

  • LPS Suceava – CS Câmpina, scor 22-20

Finala mare a turneului a fost câștigată de ProSport Focșani cu scorul de 34-32 în fața grupării ACS Ștefan Birtalan București, partidă decisă după reprizele de prelungiri.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts