CSU Suceava, tun după tun pentru promovarea în Liga Națională

Clubul Sportiv Universitar Suceava a reușit un nou transfer important, luni, 15 iunie prin aducerea la echipă a portarului Ștefan Grigoraș. 

Ștefan Grigoraș devine al șaptelea transfer din această vară din echipa pregătită de Adrian Chiruț și Iulian Andrei. Universitarii suceveni își consolidează lotul în vederea duelurilor din cadrul turneului pentru promovarea în Liga Națională.

”Dorim să anunțăm că am reușit transferul lui Ștefan Grigoraș, unul dintre cei mai în formă portari români. Acesta a apărat în ultimul sezon, cu evoluții foarte bune, poarta celor de la CSM Făgăraș. 
În CV-ul său sunt trecute echipe precum Știința M.D. Bacău și Dinamo București, echipă pentru care a evoluat 3 sezoane în Liga Campionilor, iar ca performanțe:
– 2 titluri de vicecampion al României cu Știința Bacău
– 4 titluri de campion al Romaniei cu Dinamo București
– 1 Cupă a României cu Dinamo București
– 2 Supercupe ale României cu Dinamo București
Iar ca premiu individual, a fost desemnat cel mai bun portar al Cupei României în 2017.
Îi urăm și lui bun venit la echipa noastra și îi dorim cât mai multe prestații remarcabile în tricoul CSU.”, se arată într-un mesaj postat pe pagina oficială de facebook a clubului sucevean. 

Ștefan Grigoraș a anunțat că este încântat că va evolua la Suceava și este convins că universitarii își vor îndeplini obiectivul, iar din sezonul următor aceștia se vor regăsi în primul eșalon handbalistic.

”Echipa din Suceava a arătat interes pentru o colaborare, ei își doresc să obțină rezultate cât mai bune în următorul sezon, iar pe lista sportivilor în care au avut încredere m-am aflat și eu. Prin experiența și pasiunea mea pentru handbal doresc să aduc un plus echipei și multumesc staff-ului pentru oportunitatea acordată”, a declarat Ștefan Grigoraș pentru Handbal Mania.

CSU Suceava va întâlni în cadrul tunerului pentru promovarea în Liga Națională formații precum Szejke Odorheiu Secuiesc, CSM Alexandria și Unirea Sânnicolau Mare, acestea fiind repartizate în grupa A.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts