CSU Suceava – Pregătiri intense pentru noul sezon al Ligii Naționale de handbal masculin

Formația de handbal masculin CSU Suceava și-a început pregătirile pentru viitorul sezon competițional, într-un efort susținut de a obține rezultate remarcabile. Echipa s-a reunit luni după-amiază pe stadionul Areni, desfășurând primul antrenament al verii. În această perioadă de pregătire, CSU Suceava se bucură de prezența a doi jucători importanți care s-au alăturat echipei în intersezon, respectiv portarul Mihai Merlă, provenind de la CSM București, și interul dreapta Eduard Iordachi, venit de la HC Buzău.

În următoarele zece zile, echipa universitară va efectua antrenamente în localitate, punându-și la punct strategiile și consolidându-și forța de echipă. Ulterior, o parte din lot se va deplasa în Muntenegru pentru a participa la Campionatul European Universitar, programat să aibă loc în perioada 8-14 iulie, la Podgorica.

În cadrul pregătirilor de vară din intersezon, CSU Suceava va găzdui pe 4 și 5 august Memorialul „Mihai Mironiuc”. La această competiție sunt invitate să participe alte trei echipe din Liga Națională, și anume Minaur Baia Mare, CSM Bacău și CSM Sighișoara. Acest eveniment reprezintă o oportunitate excelentă pentru jucătorii suceveni de a se testa înaintea începerii noului sezon și de a-și demonstra calitățile în fața unor adversari de valoare.

Pe 11 și 12 august, echipa pregătită de Petru Ghervan, Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei va participa la un turneu amical ce va avea loc în Turda. Acesta va reprezenta o nouă provocare pentru CSU Suceava, oferindu-le jucătorilor oportunitatea de a se confrunta cu echipe de calitate și de a-și pune în aplicare strategiile pregătite în perioada anterioară.

În continuare, pe 19 și 20 august, echipa suceveană va fi prezentă la Supercupa României, competiție care reunește cele mai bune echipe ale țării. Participarea la acest eveniment va oferi ocazia jucătorilor de a-și demonstra abilitățile în fața unui public numeros și de a începe sezonul competițional cu încredere și determinare.

Antrenorul Petru Ghervan a subliniat importanța aducerii unui jucător puternic pentru linia de 9 metri. În ciuda pierderii a doi jucători de valoare, Daniel Stanciuc și Irakli Kbilashvili, antrenorul se bazează pe nucleul de bază al echipei, exprimându-și încrederea că jocul va arăta mai bine în noul sezon al Ligii Naționale. De asemenea, antrenorul a menționat și importanța promovării tinerilor talentați, precizând că opt juniori vor face parte din lot și vor avea oportunitatea de a juca dacă își dovedesc potențialul.

CSU Suceava se pregătește intens pentru noul sezon al Ligii Naționale care va debuta pe data de 26 august.

 

Sursa foto: CSU Suceava

Total
0
Shares
Related Posts