CSU Suceava reia antrenamentele cu un lot egal valoric multor echipe de Ligă Națională

Clubul Sportiv Universitar din Suceava reia antrenamentele, miercuri, 24 iunie, la terenul A al Universității Ștefan cel Mare Suceava. 

Antrenorii Adrian Chiruț și Iulian Andrei au sunat adunarea și îi așteaptă pe ”universitari” la pregătirile dinaintea turneului pentru promovare în Liga Națională. Cei doi antrenori se bucură și de un lot numeros cu sportivi cu sportivi care vin din diverse campionate puternice ale Europei. O parte dintre jucătorii transferați de CSU Suceava în această vară evoluează și la echipa națională a țării de origine.

Ultima noutate din lotul ”universitarilor” este Botond Balazs care a semnat un contract valabil pentru o perioadă de 2 ani. În vârstă de 23 ani, 1.93 m, acesta vine de la Odorheiul Secuiesc și evoluează pe poziția de centru. A evoluat și în Ungaria în prima ligă la Orosházi FKSE și a devenit campion național cu echipa a doua a clubului, reușind să marcheze 91 de goluri în 21 de partide. El a fost și golgheterul Odorheiului în acest sezon, terminând campionatul pe primul loc în seria C, fără nici o înfrângere.

Totodată, oficialii clubului anunțau pe pagina oficială de facebook a clubului încheierea unui parteneriat cu Merasport, distribuitorul oficial de echipament sportiv Hummel în România, partenerul tehnic al Federației Române de Handbal.

CSU Suceava a mai transferat în această vară următorii jucători: Sadovyi Viacheslav, Ștefan Grigoraș, Kostadin Petrov, Darius Makaria, Alin Câmpan, Valentin Anton, Baran Nalbantoglu și Alexandru Dascălu.
Totodată, în cursul zilei de astăzi, clubul sucevean a anunțat că pivotul Andi Tofănel a semnat prelungirea contractului, alegând astfel sa-și continue cariera în tricoul alb-albastru pentru încă două sezoane.
CSU Suceava va evolua în Grupa A la turneul pentru promovarea în Liga Națională, alături de Szejke Odorheiu Secuiesc, CSM Alexandria și Unirea Sânnicolau Mare.
Articol scris de: Adrian Negru
Total
0
Shares
Related Posts