CSU Suceava a cedat în deplasare în fața grupării CSM Focșani

Formația CSU Suceava a pierdut un meci greu în deplasare cu CSM Focșani, după o luptă aprigă pe terenul adversarilor, contând pentru etapa a XXI-a a Ligii Zimbrilor. Sucevenii au cedat cu 25 la 26 în fața unei formații aflate în top 5 în acest moment. Chiar dacă echipa pregătită de Petru Ghervan și Bogdan Șoldănescu nu a jucat un meci rău, lipsește inspirația în momentele cheie ale jocului.

Cu toate acestea, veteranul Răzvan Gavriloaia a avut din nou o evoluție excelentă, fiind cel mai bun marcator al meciului cu 10 goluri din 11 aruncări. În afară de Gavriloaia, portarul Darius Makaria a fost cel mai remarcat jucător din echipa CSU Suceava.

Marcatorii echipei CSU Suceava au fost Gavriloaia cu 10 goluri, urmat de Loic cu 4 goluri, Zarițchi și Kbilashvili cu câte 3 goluri, Balazs cu 2 goluri, Vizitiu, Bruj și Stanciuc cu câte un gol.

Chiar dacă rezultatul final nu a fost cel dorit, echipa CSU Suceava trebuie să rămână concentrată și să continue să lucreze din greu pentru a îmbunătăți jocul și pentru a obține rezultate bune în etapele viitoare ale Ligii Zimbrilor.

În acest moment, trupa pregătită de Petru Ghervan și Bogdan Șoldănescu ocupă poziția a 11-a care o trimite la barajul care decide dacă gruparea suceveană rămâne în Liga Națională sau retrogradează în Divizia A. În runda următoare, CSU din Suceava va înfrunta pe teren propriu gruparea Știința Bacău.

 

Sursa foto: facebook.com/CSM Focșani

Total
0
Shares
Related Posts