CSU Suceava, pași importanți pentru menținerea în Liga Națională

Clubul Sportiv Universitar din Suceava s-a impus în jocul de duminică cu CSM Reșița, scor 25-19, după ce la pauză, tabela arăta un avantaj de un gol în dreptul reșițenilor.

Studenții pregătiți de Adrian Chiruț și Iulian Andrei au făcut pași importanți pentru menținerea în Liga Națională după victoria obținută în compania formației CSM Reșița. Sucevenii s-au îndepărtat la cinci puncte față de formația CSM Făgăraș, care aparent va avea un program mai dificil până la finele sezonului, iar în proporție de 99%, formația din Suceava va avea asigurată prezența în Liga Națională și din sezonul următor. Antrenorul Adrian Chiruț își atenționează jucătorii pentru că și acel 1% poate însemna mult, iar fiecare joc trebuie tratat cu maximă seriozitate.

Adrian Chiruț: ”Mai avem de muncit, încă nu am câștigat lupta”

”A fost o victorie muncită, iar Reșița nu a fost un adversar tocmai comod. La finele primei reprize, scorul era de parte lor, însă mă bucur că băieții au înțeles mesajul și au luptat până la final întorcând astfel rezultatul. În urma acestui rezultat, ne-am îndepărtat la cinci puncte față de CSM Făgăraș, iar din acest puncte de vedere ne-am asigurat prezența în Liga Națională în proporție de 99%, însă și acel 1% poate însemna foarte mult. Sper ca băieții să dea dovadă de determinare până la ultimul joc din acest sezon. Chiar dacă vom evolua în cadrul unui baraj, nu trebuie să subestimăm adversarul pentru a nu avea parte de surprize neplăcute. Am încredere în băieți și cred că ne vom atinge obiectivul la finele acestui sezon.”, a declarat Adrian Chiruț, antrenorul principal al CSU Suceava.

În urma acestui succes, universitarii ajung la trei victorii consecutive în Liga Națională. Pentru elevii lui Chiruț urmează duelul cu CSM București, programat, marți, 20 aprilie, iar miercuri vor încheia turneul cu un joc împotriva celor de la Dobrogea de Sud.

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Alex Nicodim

Total
0
Shares
Related Posts