CSU Suceava învinge pe HC Buzău și urcă pe locul 6 în clasamentul Ligii Zimbrilor

Într-un meci de handbal plin de tensiune și emoție, CSU Suceava a reușit să învingă echipa HC Buzău cu scorul de 39-35. Cu sala plină de suporteri, handbaliștii antrenați de Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei au obținut o victorie importantă în fața unei echipe competitive.

Meciul a început echilibrat, iar la pauză, scorul era 18-18, indicând o luptă strânsă între cele două echipe. Cu toate acestea, în partea a doua a meciului, CSU Suceava a reușit să se desprindă și să obțină cele trei puncte puse în joc.

Unul dintre principalii artizani ai victoriei a fost handbalistul sucevean Andrei Lazurcă, care a marcat nu mai puțin de 11 goluri în timpul partidei. De asemenea, contribuțiile notabile ale lui Csog, Gavriloaia și Tîrzioru nu pot fi trecute cu vederea, aceștia aducând un aport semnificativ la scorul final.

De partea cealaltă, echipa HC Buzău a dat tot ce a avut mai bun în acest meci, încercând să țină pasul cu adversarii lor. Dumitrana, Broască și Mitic au fost principalele surse de gol pentru echipa din Buzău, dar nu au reușit să evite înfrângerea în fața unei echipe Suceava hotărâte să obțină victoria pe teren propriu.

Cu această victorie, CSU Suceava a urcat pe locul 6 în clasamentul Ligii Zimbrilor. Echipa lui Șoldănescu și Andrei se pregătește acum pentru următorul duel, care va avea loc în deplasare, pe 8 octombrie, împotriva CSM Sighișoara, echipa clasată pe penultimul loc în clasament.

Total
0
Shares
Related Posts