Sponsori Sponsori

Adrian Chiruț și Iulian Andrei, voluntari pentru Fundația Nord 2001 în Rădăuți

Antrenorii formației CSU Suceava, Adrian Chiruț și Iulian Andrei continuă seria faptelor bune ca și voluntari ai Fundației Umanitare Nord 2001. 

Cei doi antrenori își ocupă timpul liber oferindu-și sprijinul fundației încă de la începutul pandemiei. Aceștia au ajuns de această dată voluntari în municipiul Rădăuți, unde au împărțit kituri persoanelor vulnerabile.

”Încercăm să îmbinăm activitățile pe care le desfășurăm într-un mod cât mai armonios și eficient: ajutăm familii nevoiașe cu copii și bătrâni, donăm materiale și produse de igienă către Spitale, Centre de Transfuzie și Cabinete medicale, încurajăm în continuare populația să doneze sânge și încercăm să fim alături de toți cei care ne solicită ajutorul. Împreună cu voluntarii noștri, Adrian Chirut și Andrei Iulian, antrenori la CSU Suceava, am ajuns și la Rădăuți, unde s-au împărțit kituri persoanelor vulnerabile din oraș. Kiturile conțin: 1 sticlă dezinfectant pentru suprafețe, 1 sticlă dezinfectant pentru mâini, 1 mască, 1 pereche de mănuși și un flyer cu informații utile în această perioadă.
Pentru demersurile noastre viitoare avem nevoie de susținerea tuturor, a fiecăruia dintre voi. Vă așteptăm să vă alăturați prin donații acțiunilor noastre umanitare.
Sumele pot fi direcționate în contul Fundației Umanitare Nord 2001, deschis la Unicredit Bank Suceava:
RO13 BACX 0000 0032 4475 3000, în Lei
Sau
RO83 BACX 0000 0032 4475 3001, în Euro, Cod SWIFT/BIC : BACXROBU
și pe site-ul Fundației www.funord2001.ro, direct cu cardul”, se arată într-un comunicat pe pagina de facebook Sânge pentru România

Adrian Chiruț și Iulian Andrei au participat la acțiuni caritabile și în orașul Siret oferind de asemenea kit-uri de igienă pentru persoanele vulnerabile. Totodată, cei doi au direcționat către Fundația Umanitară Nord 2001 banii obținuți în urma licitațiilor de echipamente sportive.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Sânge pentru România

Total
0
Shares
Related Posts