Sponsori Sponsori

CSU Suceava încheie sezonul cu un meci de top

Echipa antrenată de Petru Ghervan, Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei încheie sezonul 2021-2022 cu un meci împotriva campioanei României, Dinamo București.

Universitarii suceveni vor disputa miercuri, 18 mai, începând cu ora 16:00, în sala ”Dumitru Bernicu” a Liceului cu Program Sportiv din Suceava, ultimul joc din această ediție de campionat. Fără grija retrogradării, ”studenții” vor juca pentru spectatori după un sezon în care evoluțiile jucătorilor a ridicat de fiecare dată sala în picioare.

„Acest ultim joc cu Dinamo ar trebui interpretat ca un joc de sărbătoare în sensul profesional al cuvântului. E o întâlnire care ar trebui să ne marcheze, să fie un reper important pentru jucătorii noștri. Sunt convins că vom arăta seriozitate, profesionalism, respect față de competiție și față de handbal. Vrem să lăsăm o amintire cât mai frumoasă suporterilor și, ca la fiecare meci, vom face orice depinde de noi ca să scoatem puncte”, a declarat antrenorul principal al „universitarilor”, a declarat Petru Ghervan, antrenorul prinicipal al CSU Suceava.

Gruparea suceveană va avea parte de un joc dificil cu atât mai mult cu cât nu va putea conta pe serviciile jucătorilor Adi Tîrzioru, Alex Dascălu și Balazs Botond, cu toții accidentați. De asemenea o lipsă importantă o reprezintă și handbaliștii Daniel Stanciuc și Cătălin Zarițchi, ambii plecați cu echipa de la LPS Suceava la turneul final al Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la handbal. Cu toate acestea, moralul sucevenilor este unul destul de bun și sunt încrezători că vor face un joc mare în fața propriilor suporteri pe care îi așteaptă în sală în număr cât mai mare.

„Dinamo nu mai are nevoie de nici o prezentare. E o echipă cu un lot extrem de valoros, dar și noi am demonstrat că ne putem bate de la egal la egal cu oricine, mai ales în fața propriilor suporteri”, a precizat pivotul Leonard Ștefan, care a fost completat de coordonatorul de joc gruzin Irakli Kbilashvili: „Știm că Dinamo este o echipă valoroasă, dar ne vom lupta pentru un rezultat cât mai bun. E ultimul meci al sezonului și vrem să lăsăm o impresie bună fanilor”, a declarat Bogdan Șoldănescu, antrenorul secund al grupării sucevene.

Totodată, suporterii care doresc să asiste la jocul dintre CSU Suceava și Dinamo București vor putea să-și achiziționeze tichetele care vor fi puse în vânzare începând cu ora 14.45, la Sala „Dumitru Bernicu”. Costul unui bilet de intrare este de 10 lei.

Total
0
Shares
Related Posts