Sponsori Sponsori

CSU Suceava – Dinamo București, sâmbătă, ora 18:00

CSU Suceava primește sâmbătă în sala LPS vizita ocupantei locului 1 în Liga națională de handbal masculin, Dinamo București. Pentru suceveni va fi un meci extrem de greu, având în vedere forța echipei din București, care până în acest moment are o singură înfrângere și un singur rezultat de egalitate. Punctele sunt cruciale pentru ambele formații, atât pentru suceveni care vor să prindă un loc de play-off, cât și pentru dinamoviști care vor să se despindă în clasament față de urmăritoare.

Antrenorul Adi Chiruț este destul de pesimist înaintea acestui meci și nu-și face speranțe în privința unui punct, însă își dorește ca să nu apară accidentări printre elevii săi. Astfel universitarii își fac speranțe ca după acest meci, să reușească să câștige trei din cele șase meciuri rămase până la final pentru a putea succede în play-off. Neluând în calcul acest meci cu Dinamo București, universitarii mai au de disputat meciuri împoriva echipelor Focșani, Satu Mare și CSM București (toate în deplasare) și acasă cu Steaua București, Potaissa Turda și Politehnica Timișoara.

Scorul meciului din tur a fost unul strâns, sucevenii pierzând la un singur gol diferență în fața adversarului de sâmbătă, 28-29.

Cu toate că Adi Chiruț cunoaște foarte bine cât de puternică este adversara echipei lui, cu un public numeros în spate, universitarii ar putea produce o surpriză sâmbătă.

Programul complet al etapei a XX-a:
CSM București – Potaissa Turda
Politehnica Timișoara – CSM Satu Mare
HC Odorhei – Dunărea Călărași
CSU Suceava – Dinamo București
CSM Făgăraș – Steaua București
HC Dobrogea Sud – HC Vaslui
CSM Focșani va sta în această rundă.

Total
0
Shares
Related Posts