CSU Suceava caută primele puncte după trei rezultate negative

”Universitarii” vor înfrunta nou promovata CSM Alexandria, duminică, începând cu ora 17:30, în sala ”Dumitru Bernicu”.

Iulian Andrei este încrezător în șansele echipei și mizează pe o victorie a elevilor săi.

„Suntem în fața unei partide pe care nu avem voie să o pierdem, pentru că o înfrângere cu Alexandria ne-ar duce într-o zonă din care vom ieși cu greu. Băieții sunt conștienți de acest lucru și sperăm că totul va ieși cu bine duminică. Vom trata meciul cu maximă seriozitate. Cel mai important om al adversarilor este angolezul Hebo, care a impresionat în sezonul precedent la Dinamo, însă sunt sigur că și foștii noștri jucători, Oancea și Păunescu, vor evolua cu un plus de ambiție în acest joc. Avem însă și noi atuuri importante, așa că sper să reușim să contracarăm jocul celor de la Alexandria și să obținem victoria mult dorită.”, a declarat Iulian Andrei, antrenorul cu portarii în cadrul clubului sucevean.

Cu gândul la victorie abordează meciul și jucătorii echipei sucevene care vor să spargă gheața după cele trei rezultate negative consecutive.

„Întâlnim o echipă care nu a câștigat niciun punct în acest sezon, dar, chiar dacă e ultima în clasament, nu o subestimăm. Noi venim după trei înfrângeri consecutive, moralul nu este tocmai bun, dar, chiar dacă nu am câștigat puncte, jocul prestat ne dă speranțe. Vrem să avem liniște în pauza competițională de trei săptămâni care urmează”., a precizat goalkeeper-ul sucevenilor, Ștefan Grigoraș.

Interul stânga, Pavel Loic consideră că publicul sucevean poate împinge echipa de la spate mai ales după seria neagră de trei înfrângeri.

„Ne respectăm adversarul, mai ales că sunt sigur va veni aici să câștige. În ce ne privește, vrem să bucurăm publicul sucevean cu o victorie, să putem ieși cu capul sus din sală la final.”, a conchis Pavel Loic.

Echipa suceveană va aborda meciul de duminică în efectiv complet. Toți componenții lotului sunt vaccinați.

Sursa foto: Daniel Vatamanu

Total
0
Shares
Related Posts