CSU Suceava, în corzi după înfrângerea cu Potaissa Turda

Clubul Sportiv Universitar din Suceava a suferit o nouă înfrângere pe teren propriu în fața echipei Potaissa Turda, într-un meci din Liga Națională de Handbal Masculin. Chiar dacă au început partida cu încredere, sucevenii nu au reușit să mențină ritmul și au fost conduși la pauză cu 13-12.

În partea secundă a meciului, Potaissa Turda a continuat să fie dominantă și și-a păstrat avantajul, reușind să câștige cu un scor final de 29-28. Gavriloaia a fost cel mai bun marcator pentru CSU Suceava, cu 9 goluri, urmat de Stanciuc și Kbilashvili, cu 5 goluri fiecare.

Această înfrângere a adus echipa lui Petru Ghervan și Bogdan Șoldănescu pe loc retrogradabil, iar pentru a evita retrogradarea, sucevenii trebuie să câștige următoarele partide. În runda următoare, CSU Suceava se va deplasa în Oradea pentru a juca împotriva echipei CSM Oradea într-un meci decisiv. Dacă vor pierde această partidă, acest lucru îi va condamna pe suceveni la jucarea barajului de rămânere în Liga Națională de Handbal Masculin.

 

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts