Liga Zimbrilor | CSU Suceava, fără șanse în fața CSM-ului din Constanța

Într-o confruntare ce a avut loc în cadrul etapei cu numărul 23 a Ligii Naționale de Handbal Masculin, Clubul Sportiv Universitar din Suceava a suferit o înfrângere usturătoare în fața echipei ocupante a locului 2 în clasament, CSM Constanța. Meciul, desfășurat pe terenul adversarilor de la Constanța, s-a încheiat cu un scor final de 35-26 în favoarea gazdelor.

Deși prima repriză a fost una echilibrată, cu o diferență de doar patru goluri la pauză (17-13 în favoarea CSM Constanța), în actul secund echipa gazdă și-a consolidat dominanța, distanțându-se la un avantaj de nouă goluri.

Trupa pregătită de Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei a avut dificultăți în a face față presiunii și ritmului impus de echipa din Constanța. Cu toate eforturile depuse, CSU Suceava nu a reușit să echilibreze jocul și să își asigure o șansă reală de a câștiga.

Cu toate acestea, unul dintre aspectele pozitive pentru echipa din Suceava a fost prestația lui Mănescu, cel mai bun om al echipei, care a reușit să înscrie 7 goluri în acest duel.

CSU din Suceava: Merlă, Podovei – Mănescu 7, Lazurcă 4 (2 din 7m), Loic 4, Focșăneanu 3, Dascălu 2, Bruj 2, Grigore 1, Lupu 1, Gavriloaia 1, Iordachi 1, Zarițchi, Csog, Balazs.

Pentru CSU Suceava urmează o altă provocare dificilă, în fața CSM București, pe teren propriu. Cele două echipe se află la o diferență de patru puncte în clasament.

Clasamentul Ligii Zimbrilor:

Sursa foto: CSM Constanța

Total
0
Shares
Related Posts