CSU Suceava a bifat primele două transferuri în această vară

Macedonianul Kostadin Petrov și Alin Câmpan vin la Suceava pentru a pune umărul la atingerea obiectivului pentru formația pregătită de Adrian Chiruț și Iulian Andrei. 

Cei doi tehnicieni ai clubului de handbal CSU Suceava, Adrian Chiruț și Iulian Andrei au început deja achizițiile după ce la începutul acestei săptămâni, primăria municipiului Suceava și Universitatea ”Ștefan cel Mare” au dat asigurări că vor sprijini în continuare echipa de handbal pentru a-și putea atinge obiectivul la finalul acestui sezon. Noutățile din lotul sucevean sunt macedonianul Kostadin Petrov care a evoluat ultima dată pentru AC Ciudad de Guadalajara, evoluând de-a lungul carierei sale și pe la formații precum RK Metalurg Skopje, participantă în Liga Campionilor și RK Pelister. Totodată, Petrov este component al echipei naționalei Macedoniei de Nord, acesta are 29 de ani și un fizic impresionant la 1.94 m înălțime și 110 kg. Macedonianul evoluează pe postul de pivot, apărător central.

Cea de-a doua achiziție a verii pentru CSU Suceava, este Alin Câmpan, un jucător cu experiență care a trecut pe la formații bune ale României printre care CSM Făgăraș, HC Odorheiu Secuiesc, Știința MD Bacău și Minaur Baia Mare. Câmpan are 30 de ani, 1.88 m înălțime și 90 de kg, acesta evoluează pe postul de extremă stânga.

Formația pregătită de Adrian Chiruț și Iulian Andrei va relua cel mai probabil începând cu săptămâna viitoare antrenamentele la care sunt așteptate și noile achiziții. Universitarii suceveni vor disputa un turneu final alături de alte 7 echipe pentru a putea prinde biletele către Liga Națională.

În momentul de față, la turneul final sunt calificate următoarele echipe: CSU Suceava și Magnum Botoșani (Seria A), CSM Medgidia și CSM Alexandria (Seria B), Szejke Odorheiu Secuiesc și Universitatea Cluj (Seria C), CSM Oradea și Unirea Sânicolaul Mare (Seria D).

Dintre cele menționate mai sus, CSM Oradea are șanse minime să se prezinte la acest turneu, oficialii clubului au anunțat că se confruntă cu probleme financiare.

 

Articol scris de: Adrian Negru

 

Total
0
Shares
Related Posts