CSU din Suceava – CSM Focșani, astăzi, ora 17:30, LIVE VIDEO pe SportSV.ro

CSU din Suceava are parte de un meci dificil în compania formației CSM Focșani astăzi, începând cu ora 17:30, în sala ”Dumitru Bernicu” a Liceului cu Program Sportiv.

Universitarii întâlnesc în runda cu numărul 12 a Ligii Zimbrilor formația CSM Focșani. Adevrsara echipei pregătite de Petru Ghervan, Adrian Chiruț, Iulian Andrei și Bogdan Șoldănescu se află pe locul al șaselea cu zece puncte mai mult decât formația suceveană care ocupă poziția a unsprezecea în clasamentul național. Cu toate acestea, elevii lui Petru Ghervan țintesc cele trei puncte din duelul cu echipa vrânceană.

Bogdan Șoldănescu: ”Sunt încrezător că băieții vor aborda jocul cu aceeași atitudine și determinare ca în precedenta partidă de campionat cu Steaua.”

„Ne aflăm înaintea unui meci greu și important pentru noi. Dorim să ieșim cât mai repede din zona periculoasă a clasamentului și pentru asta avem nevoie de cele trei puncte în confruntarea cu Focșaniul. Sunt încrezător că băieții vor aborda jocul cu aceeași atitudine și determinare ca în precedenta partidă de campionat cu Steaua. Nu cred că poate fi considerată o surpriză o eventuală victoria a noastră în confruntarea cu formația vrânceană, pentru că dispunem de un lot valoros, echilibrat pe posturi. Am pierdut în acest sezon trei meciuri la un singur gol diferență, cu adversari mai bine cotați, precum Minaur, CSM București și Steaua, iar cu acele puncte ne-am fi aflat acum lângă CSM Focșani în clasament.”, a declarat antrenorul secund al clubului sucevean.

Cu gândul victoriei pornesc și jucătorii suceveni care speră să facă un joc la fel de bun ca cel împotriva echipei Steaua București.

„Știm că CSM Focșani este un adversar puternic, așa că suntem hotărâți să intrăm pe teren și să dăm totul. Sper să reușim să reușim să ne impunem jocul și să obținem victoria mult dorită.”, a declarat Adrian Târzioru.

„Avem un singur gând înaintea acestui meci, victoria! Pentru a izbuti ce ne-am propus este însă obligatoriu să fim atenți și concentrați pe toată durata partidei. Au mai fost jocuri în care am jucat bine și am avut șansa noastră, însă din păcate punctele au rămas la adversari.”, a mai adăugat Darius Makaria, portarul formației CSU Suceava.

Conform normelor sanitare în vigoare, partida se va juca fără spectatori, însă duelul va fi transmis LIVE VIDEO pe pagina de facebook SportSV.ro.

Total
7
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts