A ieșit soarele și la CSU Suceava

Clubul Sportiv Universitar din Suceava obține o victorie mare în lupta pentru salvarea de la retrogradare în fața Științei Bacău. 

Echipa CSU Suceava a reușit să obțină o victorie importantă în fața formației CSM Bacău, într-un meci contând pentru etapa a 22-a din Liga Zimbrilor. Jocul a fost unul foarte echilibrat, dar în final a câștigat echipa gazdă, care s-a impus cu scorul de 38-28.

La pauză, CSM Bacău conducea cu 17-16, însă în partea a doua a jocului, CSU Suceava a reușit să se distanțeze și să controleze jocul. Cea mai bună performanță individuală a fost realizată de către jucătorul Gavriloaia de la CSU Suceava, care a înscris 13 goluri. De partea cealaltă, cei mai buni marcatori ai echipei CSM Bacău au fost Serhel, Esteki și M. Bujor, fiecare cu câte 4 goluri.

Victoria obținută a ajutat echipa CSU Suceava să urce pe locul al 10-lea în clasamentul Ligii Zimbrilor, acumulând 24 de puncte. Astfel, «universitarii» suceveni au un punct mai mult decât CSM Vaslui și două mai mult decât SCM Timișoara.

Următoarea rundă se anunță una dificilă pentru echipa CSU Suceava, care va întâlni în deplasare formația Steaua București. Deși Steaua ocupă locul al 8-lea în clasament, cu 25 de puncte acumulate, «universitarii» suceveni speră să obțină încă o victorie importantă pentru a-și consolida poziția în clasamentul Ligii Zimbrilor.

Echipa CSU Suceava a fost antrenată de Petru Ghervan și Bogdan Șoldănescu, în timp ce formația CSM Bacău a fost condusă de Sandu Iacob și Leonard Bibirig. Ambii antrenori au pregătit bine echipele, iar jocul a fost unul foarte interesant pentru spectatorii prezenți în sală.

Total
0
Shares
Related Posts