Sponsori Sponsori

CSM Suceava pierde și jocul din retur cu ”U” Cluj și părăsește Cupa României

Echipa antrenată de Tudor Orășanu și Vasile Moșuc părăsește Cupa României după ce a pierdut cu scorul de 3-0 la seturi în reuturul cu Universitatea Cluj. 

Voleibaliștii suceveni spun adio Cupei României în acest sezon după dubla înfrângere cu Universitatea Cluj. Sportivii lui Orășanu și Moșuc au cedat la seturi cu scorul de 3-0 după un meci strâns. În primul set, ardelenii s-au impus cu scorul de 25-22, în următorul set cu scorul de 28-26, iar în ultimul set cu 25-21.

Lotul CSM Suceava: Elen-Lucian Tofan, Darius Cristian Pop, Ioan Verciuc, Alexandru Roman, Andrei Sasu, Sabin Hortopeanu, Matei Platon, Cosmin Boghean, Alexandru Dragomir, Cezar Ciubotariu, Cosmin Robert Ciubotaru, Andrei Curic, Alexandru Andrușcă. 

După eliminarea din Cupa României, trupa lui Tudor Orășanu și Vasile Moșuc se va concentra pe campionat. Voleibaliștii suceveni vor întâlni, pe teren propriu, echipa CS Unirea Dej în cadrul etapei a IV-a a Campionatului Național al Diviziei A1. Jocul este programat să se dispute sâmbătă, 29 octombrie, începând cu ora 14:00, în sala ”Dumitru Bernicu” a Liceului cu Program Sportiv din Suceava.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts