Ancuța Bodnar, Simona Radiș și Vasile Țigănescu au avut parte de o surpriză la Bușteni

Aflați cu toții în vacanță la Bușteni, Ancuța Bodnar, Simona Radiș și Vasile Țigănescu au avut parte de o adevărată primire din partea autorităților.

Cu buchete de flori, pâine, sare, borcane de gem personalizate, dar și cu multe alte surprize i-au așteptat oficiliatățile locale din Bușteni pe cei trei olimpici ai României la Tokyo. Ancuța Bodnar și Simona Radiș, fetele de aur ale României la canotaj împreună cu Vasile Țigănescu, băiatul de argint de la canotaj se aflau în vacanță la Bușteni unde se recuperează după jocurile olimpice de la Tokyo. Mircea Corbu, primarul orașului Bușteni, a ținut totuși să le pregătească o primire specială celor trei medaliați olimpici.

Ancuța Bodnar: ”Cel mai emoționat moment după jocurile olimpice a fost primirea de acasă”

”Momentan suntem în vacanță, însă prima competiție importantă va fi la anul în luna mai o cupă mondială, dar cele mai importante vor fi în luna august și luna septembrie campionatul european și campionatul mondial. Viața este foarte frumoasă după jocurile olimpice, am avut foarte multe activități, foarte multe invitații, am descoperit foarte mulți oameni noi și ne bucurăm foarte mult pentru lucrul acesta. Însă după ce m-am întors de la Jocurile Olimpice, emoționantă a fost primirea de acasă și momentul în care am devenit cetățean de onoare al comunei Vatra Moldoviței și cetățean de onoare al județului Suceava.”, a declarat Ancuța Bodnar.

Colega Ancuțăi, Simona Radiș a avut parte de o vacanță mai scurtă după participarea Campionatele Europene de Canotaj Under 23 unde a obținut medalia de aur și a reușit să doboare un record mondial.

”Tocmai ce am încheiat Europeanul că am și venit să concurez la Naționale. Sunt fericită că am reușit să cuceresc două medalii de aur și să bat în același timp și un record mondial. Am avut parte de momente emoționante, mai ales revederea cu părinții după jocurile olimpice. Însă recent am participat cu Ancuța la un eveniment unde am fost întâmpinate de foarte mulți oameni cu aplauze și simțeam că îmi dau lacrimile de emoție.”, a mărturisit Simona Radiș.

De asemenea și canotorul sucevean Vasile Țigănescu se reface după Jocurile Olimpice de la Tokyo. Acesta a spus că viața i s-a schimbat foarte mult, însă în bine lucru care nu poate decât să-l bucure și să-l motiveze în continuare să adune cât mai multe medalii.

”Viața mea s-a schimbat foarte mult în bine după Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar acest lucru nu poate decât să mă bucure pentru că este un rezultat extraordinar pentru vârsta mea. Aștept să revin la Snagov să începem pregătirea pentru următoarele competiții, însă până atunci încerc să mă refac în vacanță.”, a precizat sportivul sucevean.

Cei trei medaliați olimpici se află în această perioadă într-o scurtă vacanță, însă din octombrie vor reveni la antrenamente la Snagov.

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts