CSM Suceava, debut cu stângul în Divizia A1 la volei masculin

CSM Suceava are misiune grea în Divizia A1 la volei masculin. Trupa lui Tudor Orășanu și Vasile Moșuc a fost învinsă pe teren propriu în prima etapă. 

Echipa antrenată de Tudor Orășanu și Vasile Moșuc nu a avut nici o șansă în fața grupării CS Știința Explorări Baia Mare în cadrul primei faze din Campionatul Național de volei masculin – Divizia A1. Oaspeții s-au impus categoric și au obținut victoria în cele trei seturi.

În primul set, sucevenii au fost învinși cu scorul de 25-16, în cel de al doilea set, oaspeții nu le-au dat nici o șansă voleibaliștilor pregătiți de Orășanu și Moșuc și au câștigat setul cu scorul de 25-8, iar în cel de al treilea set, băimărenii și-au adjudecat victoria în mod identic cu scorul de 25-16, la fel ca în primul set.

CSM Suceava: Darius Pop (10 puncte), Alexandru Roman (2 puncte), Marius Gontariu (4 puncte – un blocaj), Cosmin Boghean (4 puncte), Alexandru Dragomir (1 punct – un blocaj), Cosmin Ciubotaru (3 puncte – un blocaj), Matei Platon (libero). Au mai jucat: Andrei Sasu, Andrei Curic. Antrenori: Tudor Orășanu și Vasile Moșuc.

Clasament Diviziei A1 volei masculin după prima etapă:

 

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: CSM Suceava 

Total
0
Shares
Related Posts