Sponsori Sponsori

CSM Pașcani – Şomuz Fălticeni, astăzi de la ora 17:00

Etapa cu numărul 24 se deschide în după-amiaza aceasta, de la ora 17:00, cu meciul dintre CSM Pașcani şi Şomuz Fălticeni, unul dintre cele mai interesante ale etapei.

Dacă acum două etape fălticenenii au surprins cu victoria obținută la Galați, etapa trecută lucrurile nu au mai stat la fel și echipa antrenată de Daniel Stoica a cedat în fața Științei Miroslava. Meciul a fost dominat de către ieșeni încă din primele minute, tot ei deschizând și scorul în minutul 36 prin Sandu cu un șut la colțul scurt din 24 de metri. În a doua repriză, Şomuz a fost mai prezentă pe fazele de atac, căutând egalarea, însă fără succes, echipa rămânând și în 10 după ce eroul de data trecută, Gabriel Cotoară, a văzut al doilea galben, pentru simulare, în minutul 63. Scorul final al partidei, de 0-2, a fost stabilit de către Nemțanu în minutul 78, care a înscris cu un şut simplu la semi-înalțime din 12 metri. Astăzi, Fălticeni are o misiune foarte grea deoarece are parte de unul dintre meciurile decisive ale acestui campionat, meciul care poate decide una dintre echipele care va rămâne în Liga a 3-a. Întâlnește CSM Pașcani, echipă care în acest moment de află pe locul 11, cu un punct în fața Şomuzului, și care etapa trecută a obținut o victorie foarte importantă în fața FC Botoșani II. Ocupând în acest moment locul de posibilă retrogradare, 12, echipa antrenată de Daniel Stoica nu își permite să facă astăzi paşi greșiți în înfruntarea de la Paşcani. În tur, când cele două echipe s-au întâlnit ultima oară, Şomuz Fălticeni s-a impus cu scorul de 2-1 prin golurile marcate de Padovei și Mircescu.

Este un adevărat derby al suferinței, ținând cont de poziția actuală a celor două echipe în clasament. Cine va câștiga vineri, va lua o opțiune extrem de serioasă în ceea ce privește rămânerea în Liga a III-a. CSM Pașcani nu mai este echipa pe care o băteam în tur. Și-a adus câțiva jucători cu experiență, joacă agresiv acasă, iar în acest retur de campionat a acumulat foarte multe puncte. De aceea, nu ascundem faptul că ne-am mulțumi și cu o remiză în acest meci

, a declarat managerul-sportiv al Şomuzului, Iulian Darabă, pentru GazetaSV.

Meciul va avea loc astăzi, de la ora 17:00, pe Stadionul “CFR” din Pașcani.

Programul complet al etapei XXIV:

Vineri, 19 aprilie, ora 17:00:

  • CSM Paşcani – Şomuz Fălticeni

Sâmbătă, 20 aprilie, ora 17:00:

  • CSM Ceahlăul Piatra Neamț – Bucovina Rădăuți
  • Oțelul Galați – Foresta Suceava
  • Râmnicu Sărat – Gloria Buzău
  • Sănătatea Darabani – FC Botoșani II
  • Ştiința Miroslava – CSM Focșani
  • Metalul Buzău – Târgu Secuiesc

Sporting Lieşti va sta.

Articol scris de: Nicoleta Humă

Sursa foto: Cronica de Fălticeni

Total
0
Shares
Related Posts