CSM Bucovina Suceava – RC Stejarul Buzău, sâmbătă, ora 10:00

Suceava se află în fața unei performanțe rugby-istice în acest sezon, CSM poate promova în SuperLiga după ani de secetă. 

CSM Bucovina Suceava primește sâmbătă, 27 mai, începând cu ora 10:00, vizita formației Stejarul Buzău într-o dispută care o poate duce pe echipa bucovineană la bajarul pentru promovarea în SuperLiga după foarte mulți ani. Constantin Vlad împreună cu elevii săi se află în fața unei mari performanțe sportive în acest an.

Astfel, sâmbătă se anunță a fi un meci dificil pentru suceveni, iar acest lucru nu e din cauza adversarilor, ci a mizei acestei partide. Intrarea va fi liberă pentru spectatori, iar conducerea clubului sucevean speră ca prezența în număr cât mai mare a sucevenilor să-i ambiționeze pe jucători și să facă un meci mare.

În acest sezon, atât CSM cât și adversara sa de sâmbătă și-au împărțit victoriile de pe teren propriu. Prima (n.r. CSM Bucovina) a câștigat meciul din tur cu scorul de 19-12, iar cea de a doua s-a impus în retur cu 23-16.

Două echipe asemănătoare, însă Suceava în sezonul regulat a înscris mai mult decât a făcut-o Buzăul. Sâmbătă, echipa care va sta mai bine în teren, aceea va câștiga.

Programul partidelor din semifinala 1-4: 

27.05.2017  ora 10:00 Stadionul Unirea CSM Bucovina Suceava RC Stejarul Buzău
27.05.2017  ora 10:00 Stadion Flacăra Năvodari CS Năvodari CS Știința Petroșani

Învingătoarele dintre echipele semifinaliste vor juca o finală care va decide cine este ocupanta locului 1, respectiv 2.

Haideți la meci să susținem CSM Bucovina Suceava! 

Sursa foto: https://www.facebook.com/rugbybucovina/

Total
0
Shares
Related Posts