Cristi Popovici a părăsit oficial Foresta Suceava

Andrei Ciutac a clarificat situația echipei în conferința organizată astăzi de clubul sucevean. 

Cristi Popovici și-a reziliat contractul cu formația de pe Areni în urma rezultatelor slabe pe care echipa le-a avut în ultima perioadă. Acesta în cele 8 luni petrecute la clubul sucevean a bifat 11 victorii, 3 rezultate de egalitate și 10 înfrângeri. Președintele Consiliului de Administrație al Forestei, Andrei Ciutac a afirmat că această decizie de a rezilia contractul cu Cristi Popovici a fost din dorința de a provoca un șoc la echipă, dar situația nu pare a fi una roz pentru galben-verzi care se confruntă cu numeroase probleme financiare.

Astfel, conducerea clubului trebuie să găsească repede un înlocuitor care să dețință Licența PRO după plecarea lui Popovici. O variantă de rezervă până când vor găsi un înlocuitor pentru banca tehnică este Marius Lup, antrenorul cu portarii și posesor al Licenței A, va fi antrenorul interimar al echipei ajutat de Bogdan Tudoreanu.

Totodată, clubul sucevean se vede în situația de a se descurca așa cum poate în urma plecării și a unuia dintre sponsorii care asigurau o mică parte din stabilitatea financiară. Sponsorii asigurau circa 15% din bugetul echipei.

Andrei Ciutac a precizat și faptul că la începutul acestui proiect, cei din club și-au organizat planul financiar după fondurile pe care primăria le-ar fi promis. În urma deciziei primăriei de a nu vira în conturile clubului toți banii, viitorul Forestei nu mai părea a fi unul tocmai roz. Cu toate că sponsorii i-au sprijinit din punct de vedere financiar, clubul nu a reușit să acopere toate datoriile.

Total
0
Shares
Related Posts