Sponsori Sponsori

Conducerea Forestei Suceava a anunțat despărțirea de tehnicianul Petre Grigoraș

Petre Grigoraș a ajuns la finalul contractului cu ”galben-verzii”, iar în urma discuțiilor conducerea clubului a ales să nu-i mai prelungească contractul acestuia. 

Petre Grigoraș a ajuns la cârma formației sucevene la începutul lui septembrie 2019 și s-a înțeles cu conducerea clubului pentru un sezon cu posibilitatea prelungirii contractului în cazul în care clubul își va atinge obiectivele propuse. Foresta a încehiat sezonul 2019-2020 pe locul al doilea în Seria I a Ligii a III-a la 7 puncte sub liderul, Aerostar Bacău. În ciuda faptului că ar mai fi fost jocuri de disputat, Federația Română de Fotbal a luat câteva decizii care au nemulțumit clubul sucevean trimițând-o direct în Liga a II-a pe Aerostar Bacău.

Prin urmare, locul doi în Liga a III-a a fost considerat de conducerea clubului sucevean nesatisfăcător motiv pentru care aceasta a decis să nu-i mai prelungească contractul tehnicianului originar din comuna Poduri, județul Bacău.

Oficialii clubului au anunțat oficial, miercuri, 10 iunie, despărțirea de Petre Grigoraș prin intermediul paginii oficiale de facebook:

”Având în vedere faptul că la 30 iunie contractul lui Petre Grigoraș ajunge la scadență, în urma discuțiilor purtate în utlima perioadă, am luat decizia de a nu prelungi contractul pentru sezonul viitor.”, se arată în mesajul transmis de conducerea clubului pe o rețea de socializare. 

În altă ordine de idei, clubul sucevean se află în discuții cu câțiva antrenori importanți pentru ocuparea băncii tehnice a clubului. Totodată, Andrei Ciutac președintele clubului sucevean declara în urmă cu o săptămână că va negocia și contractele a mai multor jucători de bază din acest sezon cu care va dori să continue și în sezonul următor.

Petre Grigoraș a antrenat de-a lungul carierei formații precum Farul Constanța, Oțelul Galați, Politehnica Iași, Pandurii Târgu Jiu, CFR Cluj și ASA Târgu Mureș.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts