”Ciucanu pentru noi, tu ești Bocăneală doi”

Foresta Suceava și Ceahlăul Piatra Neamț au încheiat la egalitate la finele celor 90 de minute, dar finalul ne-a adus aminte de arbitrul Marius Bocăneală.

Cum necum, meciurile dintre echipele județului Suceava și Ceahlăul Piatra Neamț sunt adevărate spectacole, dar din păcate nu și pe teren. Ultimul joc dintre Foresta Suceava și Ceahlăul a avut loc în acest week-end, iar cele două goluri ale meciului s-au dat în minutele de prelungire ale celor 90 de minute. Golul de 1-0, înscris de oaspeți, a venit în urma unui fault inexistent al goalkeeper-ului Dănuț Mihăescu asupra unui jucător al echipei nemțene.

Centralul brașovean Octavian Ciucanu dictează penalty moment în care staff-ul echipei sucevene sare ca arsă de pe banca de rezerve, jucătorii în teren se abțin cu greu în jurul arbitrului care își menține decizia luată. Cristian Jalbă execută și înscrie pentru 1-0, iar jucătorii și staff-ul nemțenilor aleargă în delir prin fața băncii echipei gazdă bucurându-se ostentativ, lucru care i-a enervat la culme chiar și pe oficialii Forestei. Moment în care intervin și forțele de ordine pentru a-i despărți pe jucători, oamenii din staff, dar și cei din conducere.

Potolite cu greu, spiritele erau deja încinse, însă jocul se reia în cele din urmă. ”Galben-verzii” forțează egalarea care a și venit într-un final. Karime Makongo aduce un punct echipe gazde în urma unui corner. Rezultatul final 1-1, iar cele două formații își păstrează locurile în clasament și datorită rezultatelor înregistrare în celelalte partide.

Foresta Suceava va întâlni în runda următoare, în deplasare, formația Hușana Huși, într-un meci programat sâmbătă, 30 octombrie, începând cu ora 15:00.

Articol scris de: Adrian Negru

Foto captură: StiriSuceava.net

Total
1
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts