Cei trei și un tur al județului…

Duminica e acea zi a săptămânii în care vrei să uiți de toate grijile cotidiene, de toată agitația avută în zilele anterioare, e practic ziua pe care dorești să ți-o dedici ție.
Fie că vrei să mergi la cinema, fie că vrei să stai acasă să vizionezi serialul favorit sau să mergi cu prietenii la un grătar în esență duminica e a ta și doar a ta. 🙂
Acest început de articol nu are nici o legătură cu fotbalul sau cu sportul în general și cu siguranță vă întrebați unde vreau să ajung.
Peste câteva săptămâni se împlinește un an de când fac ceea ce mi-a plăcut din copilărie. Citeam presă scrisă în anii adolescenței mele și de multe ori îmi imaginam că autorul știrii sau al articolului respectiv sunt chiar eu. 🙂
Deși e clar că și a scrie nu e deloc ușor, ceea ce fac eu în acest colectiv frumos e infinit mai simplu și implică mai puțin sacrificiu și timp decât ceea ce fac 3 colegi de ai mei duminică de duminică.
Uitați că aici am vrut să ajung cu această ultimă zi a săptămânii.
Uneori e confortabil să stai în fotoliu și sa îți așterni gândurile în câteva fraze, e poate pentru unii din noi o modalitate de relaxare, o metodă de a uita puțin de stresul zilnic de la locul de muncă.
În schimb, nu e deloc simplu să te trezești duminică dimineața, să te urci în mașină cu camera foto după tine, să traversezi uneori tot județul pentru a transmite sau pentru a lua informatii de la fața locului de la partidele ce au loc în fotbalul județean.
Și când te gândești că toate astea sunt pe cheltuiala ta parcă acest “deloc simplu” devine “destul de complicat”.
E posibil ca citind aceste rânduri să ajungeți la concluzia că aici pe site ne dăm “calde” unuia altuia, ne periem unul pe altul, ca totul să fie în favoarea noastră.
Nici gând de așa ceva! E o foarte mică aprecierea pe care încerc să o aduc colegilor mei care prin tot ce fac reușesc să transforme pasiunea lor în promovarea fotbalului de pe meleagurile bucovinene.
Am fost o singură dată prezent la acest nununat proiect “Turul județului la fotbal” și chiar mi-am dorit măcar să-mi dublez numărul de prezențe, dar de fiecare dată aproape în respectiva duminică s-a ivit ceva și nu am putut merge.
Pentru cei trei aproape niciodată nu s-a ivit nimic, tocmai de aceea vreau ca prin aceste rânduri să îmi exprim respectul și admirația față de ei.
Acum pe final o să le spun și numele celor 3 colegi, deși dacă sunteți urmăritori ai site-ului nostru poate v-ați dat deja seama despre cine e vorba.
Într-o ordine total aleatorie Gabriel Mihai, Lucian Acxanei și Adrian Negru vă felicit pentru tot ce faceti în promovarea fotbalului județean.
Știind cât de greu îmi e duminica să fiu alături de voi am simtit nevoia să scriu asta.
Știu că în acest proiect sunt sau au mai fost implicate persoane, iar pentru că nu cunosc în amănunțit despre cine e vorba vreau doar să le aduc aceleași gânduri fără a-i aminti.
Dacă și acum încă mai aveți un mic dubiu legat de veridicitatea cuvintelor mele gânditi-vă la ziua pe care ați petrecut-o ieri în fața televizorului cu telecomanda în mână, în timp ce ei au fost la Câmpulung pentru a fi alături de cei ce iubesc fotbalul mic.

 

Articol scris de: Dragoș Negură

Total
0
Shares
Related Posts