Ce ar fi dacă s-ar vorbi despre fotbalul județean și în pauza competițională?!

SportSV.ro pregătește o nouă surpriză în pauza competițională, motiv pentru care vom lua la pas județul și vă vom prezenta poveștile echipelor din fotbalul județean, istoria acestora, noutățile din cadrul echipelor, dar și oamenii care stau în spatele acestor echipe. De la sud la nord și de la est la vest, SportSV.ro își propune să prezinte fiecare echipă în parte pentru că s-ar putea ca unele povești să ne surprindă pe toți. Mereu am considerat că fotbalul unește oamenii, iar noi vrem să evidențiem faptul că afirmația este una corectă și că acest fenomen poate fi văzut și dintr-o altă perspectivă. O perspectivă pe care o va prezenta chiar nucleul echipelor din fotbalul județean.

Fie că vom fi prezenți fizic și vom prezenta echipele în format video sau fie că vom prezenta aceste echipe într-un format text sub forma unui articol, vom încerca ca și atunci când activitatea fotbalistică la nivel județean este în pazuă, noi vom încerca să aducem noutățiile chiar de la sursă.

Fiți convinși de faptul că proiectele noastre nu se vor opri aici și că vom încerca să îmbunătățim atât proiectele pe care le avem, dar să creăm și altele care pot aduce un beneficiu sportului sucevean.

Total
0
Shares
Related Posts