Sponsori Sponsori

Campionatul Old Boys Rădăuți debutează pe 12 septembrie

Într-o lume în continuă mișcare și schimbare, pasiunea pentru fotbal rămâne neschimbată în inimile multora. Indiferent de vârstă sau experiență, dragostea pentru acest sport minunat continuă să ardă puternic în sufletele celor care au făcut primii pași pe terenul de joc cu mulți ani în urmă. Pentru acești pasionați, se deschide acum o nouă oportunitate de a-și arăta abilitățile și pasiunea într-un mod special – Campionatul Old Boys Rădăuți.

Cu începere din data de 12 septembrie, șansa de a reveni pe teren este oferită tuturor celor care au trecut de pragul de 35 de ani. Terenul de fotbal al Colegiului Eudoxiu Hurmuzachi devine scena unde amintirile se împletesc cu competitivitatea într-un mod unic. Sistemul de joc 4+1 va permite participanților să-și demonstreze încă o dată priceperea în acest sport, adaptându-se la un ritm care să le ofere atât plăcere, cât și provocare.

Participarea nu este doar o șansă de a reveni pe teren, ci și o oportunitate de a câștiga premii importante. Fiecare echipă înscrisă are posibilitatea de a pleca acasă cu trofee și recunoaștere, încununate de satisfacția personală a jocului bine făcut. De asemenea, meritul va fi răsplătit individual prin premii ce vor puncta performanțele excepționale.

Campionatul se va desfășura într-un format captivant, cuprinzând atât etapa tur, cât și retur. Turul va începe pe 12 septembrie 2023 și se va încheia pe 16 noiembrie 2023, oferind ocazia echipelor să se familiarizeze din nou cu atmosfera competițională și să-și pună în valoare strategiile. Returul, cea de-a doua parte a competiției, va avea loc între 19 martie 2024 și 23 mai 2024, aducând o notă de anticipație și emoție crescândă în rândul participanților și suporterilor.

Pentru a asigura o desfășurare optimă, programul jocurilor a fost stabilit în serile de luni, marți și miercuri, între orele 18:00-20:00. Aceasta nu doar pentru a permite jucătorilor să îmbine pasiunea pentru fotbal cu celelalte angajamente din viața de zi cu zi, dar și pentru a crea o atmosferă specială în care lumina serii se împletește cu entuziasmul jocului.

Înscrierile pentru Campionatul Old Boys Rădăuți sunt acum deschise! Dacă vă simțiți pregătiți să reveniți pe teren și să trăiți din nou emoțiile jocului, nu ezitați să vă alăturați. Pentru a vă înscrie echipa, sunați la numărul de telefon: 0742.402.200 și vă așteptați la o experiență care va combina pasiunea cu camaraderia și competiția cu amintirile frumoase.

 

Articol scris de: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts