Bucovina Rădăuți și Șomuz Fălticeni, un nou derby județean în Liga a III-a

Sâmbătă, 1 octombrie, începând cu ora 15:00, Bucovina Rădăuți și Șomuz Fălticeni dispută pe stadionul Municipal un nou derby județean.

Cel mai interesant meci al etapei a VI-a este cu siguranță derby-ul județean dintre Bucovina Rădăuți și Șomuz Fălticeni. Echipa antrenată de Ionuț Plămadă vine după eșecul cu scorul de 3-2 de la Darabani, iar gruparea rădăuțeană vrea să facă uitată înfrângerea cu echipa botoșăneană compensând cu o victorie în derby-ul cu Șomuz Fălticeni. Însă Bucovinei Rădăuți nu-i va fi ușor pentru că și fălticenenii vin cu gândul să adune puncte, mai ales că vin cu un moral destul de bun după egalul cu Foresta Suceava din runda precedentă.

Ionuț Plămadă: ”Am încredere că vom face un meci bun”

”Ne așteaptă un meci dificil, în compania unui adversar incomod, însă am încredere că vom face un meci bun în urma căruia să putem obține un rezultat favorabil. Așteptăm cât mai multă lume la stadion, aportul publicului știm bine contează foarte mult, mai ales că este un derby local.”, a declarat Ionuț Plămadă, tehnicianul grupării rădăuțene.

De partea cealaltă, Iulian Ionesi, speră ca jucătorii să practice un joc mai bun decât în runda precedentă și să obțină un rezultat pozitiv în confruntarea cu fosta sa echipa.

Iulian Ionesi: ”Ne dorim să facem un joc mai bun decât cel de la Fălticeni contra Sucevei”

”Jucăm pe un teren unde se câștigă greu puncte. Personal îmi doresc să facem un joc bun, un spectacol frumos în care cel mai bun să câștige. Ne dorim să facem un joc mai bun decât cel de la Fălticeni contra Sucevei. Am analizat motivele pentru care nu ne-a ieșit jocul cu Suceava și am încercat să le remediem săptămâna aceasta.”, a precizat tehnicianul fălticenenilor, Iulian Ionesi.

Jocul dintre Bucovina Rădăuți și Șomuz Fălticeni va fi transmis LIVE VIDEO pe canalul de youtube Fălticeni Online, sâmbătă, 1 octombrie, începând cu ora 15:00.

 

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto arhivă: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts