Bucovina Rădăuți și Șomuz Fălticeni s-au impus în prima etapă a Ligii a III-a

Bucovina Rădăuți și Șomuz Fălticeni au început cu dreptul noul sezon al Ligii a III-a câștigându-și meciurile cu același scor fiecare, 2-1.

După debutul nefericit din Cupa României, rădăuțenii s-au revanșat în campionat, în fața a câtora sute de suporteri veniți pe stadionul Municipal. Echipa pregătită de Florin Cristescu și-a învins adversarul la capitolul experiență. Tinerii jucători ai formației Sporting Juniorul Vaslui au cedat în minutul 37 al primei reprize când Andrei Sahlean a marcat primul gol stagional al rădăuțenilor în noua ediție de campionat. Așadar, 1-0, scor cu care Bucovina a intrat și la pauză. După pauză, vasluienii forțează egalarea, iar în minutul 67 insistențele tinerilor fotbaliști dau roade, iar Ciubotaru îl învinge pe Rotaru. Lucrurile păreau să se complice pentru rădăuțeni, care rămân în 10 după eliminarea lui Paul Mateciuc, însă elevii lui Cristescu au reușit imposibilul pe finalul jocului. Florin Chisăliță centrează, iar Radu Ungureanu înscrie fără probleme în poarta lui Ailenei provocând bucuria pe stadionul Municipal din Rădăuți.

În celălalt joc al etapei, Șomuz Fălticeni bifează al treilea succes consecutiv după cele două victorii din Cupa României. Elevii lui Iulian Ionesi câștigă fără emoții jocul cu CSM Bacău după reușitele lui Alexandru Sahru din penalty în minutul 16 al primei reprize și de lovitura de cap a lui Andrei Alecsandru. Băcăuanii au redus din diferență pe final, însă fără a-i crea emoții echipei fălticenene. În urma acestui rezultat, gazdele continuă parcursul perfect și așteaptă următorul duel din campionat împotriva tinerilor de la Sporting Vaslui.

Foresta Suceava nu a evoluat în această rundă din cauza problemelor legate de Covid-19, iar jocul a fost reprogramat de către Federația Română de Fotbal.

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts