Sponsori Sponsori

Bucovina Rădăuți se va baza în continuare pe serviciile golgheterului echipei, Ionel Stoian

Unii pleacă, unii rămân și alții vin, cam asta se va întâmpla în perioada următoare la Bucovina Rădăuți. 

Formația de Liga a III-a, CSM Bucovina Rădăuți va avea parte de o reconstrucție în această vară, o reconstrucție pe care noul antrenor al rădăuțenilor, Iulian Ionesi o consideră benefică și a ținut chiar să precizeze acest aspect în cadrul unei emisiuni online pe SportSV.ro. Acesta a anunțat că Rădăuțiul se va despărți în această vară de o parte dintre jucătorii cu care a abordat sezonul precedent, însă a dat asigurări că vor fi cooptați în cadrul echipei și câteva nume importante. Ionesi crede că jucătorii care vor veni se vor ridica la nivelul așteptărilor suporterilor rădăuțeni, iar locurile 1-5 nu vor fi imposibile pentru formația pregătită de acesta.

Pe pagina oficială de facebook a clubului rădăuțean au fost deja anunțate plecările a doi jucători și anume Bogdan Melinte, care era dorit cu insistență la prima echipă a Botoșaniului de antrenorul Marius Croitoru și Vasilică Mihăeș care a ajuns la un acord cu Metalul Buzău.

Pe de altă parte, suporterii rădăuțeni au primit și o veste bună, tot pe pagina oficială a clubului a fost anunțată și prelungirea contractuală a golgheterului din sezonul precedent, Ionel Stoian pentru două sezoane.

Ionesi a precizat în cadrul emisiunii că mai mulți jucători ai Rădăuțiului au oferte, iar clubul nu se va opune nici uneia dintre plecări, fiind o prioritate dorința jucătorilor. Tot în cadrul emisiunii, tehnicianul rădăuțean a spus că vor fi anunțate și transferurile celor care vor veni la Rădăuți în perioada următoare, clubul fiind în discuții avansate cu mai mulți jucători.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Plosceac

Total
0
Shares
Related Posts