Bucovina Rădăuți s-a despărțit de Daniel Păiuș

BURSA TRANSFERURILOR | BUCOVINA RĂDĂUȚI | Daniel Păiuș OUT, Mugur Alin Florescu IN 

Unul dintre jucătorii cu apariții în primul ”11” la Bucovina Rădăuți, Daniel Păiuș și-a încheiat de comun acord contractul cu formația rădăuțeană. Acesta a evoluat timp de un sezon în tricoul galben-albaștrilor. Daniel Păiuș și-a început junioratul la Sporting Suceava, ajungând mai apoi la Academica Gheorghe Hagi. De-a lungul carierei sale, Păiuș a evoluat pentru formații precum Fortuna Poiana Câmpina sau Cetatea Târgu Neamț.

Totodată, fundașul Mugur Alin Florescu a revenit la Rădăuți, fiind de altfel și prima achiziție a sezonului pentru formația pregătită de Daniel Bălan și Marius Lup. Florescu a început fotbalul în cadrul Liceului cu Program Sportiv Suceava, după care a făcut pasul la Foresta Suceava, acesta ajungând în cele din urmă în iulie 2017 la Rădăuți. A fost transferat la finalul sezonului 2017/2018 de Aerostar Bacău evoluând și la nivelul Ligii a II-a.

Echipa noastră, pregătită de Daniel Bălan și Marius Lup a reușit prima achiziție a perioadei de iarnă, readucându-l la Rădăuți pe tânărul fundaș central de 21 de ani, Mugur Alin Florescu!

În altă ordine de idei, Bucovina Rădăuți va disputa primul joc amical din această iarnă, sâmbătă, 25 ianuarie începând cu ora 11:00 pe stadionul Municipal din Rădăuți.

Campionatul Ligii a III-a se va relua începând cu data de 7 martie, etapă în care rădăuțenii vor juca în fața propriilor suporteri meciul cu Hușana Huși.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Plosceac

Total
0
Shares
Related Posts