Sponsori Sponsori

Bucovina Rădăuți păstrează șanse pentru a termina pe locul secund după victoria cu liderul Foresta Suceava

Sâmbătă, 29 aprilie 2023, a avut loc etapa a 5-a din play-off și play-out în cadrul Seriei 1 din Liga a III-a, cu două meciuri extrem de importante pentru echipele implicate.

În primul meci din play-off, CSM Bacău a primit vizita echipei Ceahlăul Piatra Neamţ, iar meciul s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Gazdele au reușit să egaleze abia în minutul 70 prin golul lui Andrei Cozma, după ce Vasile Forizs deschisese scorul în minutul 43 pentru oaspeți.

În celălalt meci din play-off, Bucovina Rădăuţi a învins cu scorul de 1-0 pe Foresta Suceava, grație reușitei lui Alexandru Aftanache în minutul 26. Echipa antrenată de Marius Lup a reușit să se apere cu succes și să păstreze scorul până la final, astfel că își păstrează șansele de a participa la barajul de promovare în Liga a II-a.

În play-out, Rapid Brodoc a terminat la egalitate cu Şomuz Fălticeni, scor 1-1, într-un meci în care jucătorii ambelor echipe au oferit un fotbal spectaculos. George Cârstean a deschis scorul în minutul 51 pentru oaspeți, însă Terry Desrues a egalat pentru gazde în minutul 56.

În celălalt meci din play-out, FK Miercurea Ciuc 2 a fost învinsă de Ştiinţa Miroslava cu scorul de 2-1, după golurile marcate de Vasilică Mihăeș în minutul 18 și Vlad Danale în minutul 86, respectiv golul de onoare al lui Norbert Miklos în minutul 80.

În următoarea rundă din play-off, Foresta Suceava va juca acasă cu CSM Bacău, iar Bucovina Rădăuți va evolua în deplasare la Ceahlăul Piatra Neamț, două meciuri importante care vor decide șansele celor două echipe să termine pe ultimul loc care duce la baraj.

În play-out, Șomuz Fălticeni va întâlni în deplasare AFK Csikszereda Miercurea Ciuc 2. Toate jocurile sunt programate să se dispute, miercuri, 3 mai, începând cu ora 18:00.

 

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts